Samsung’un Siri Rakibi Asistanının Adı Belli Oldu: Bixby!

2
0
0
0
0
Samsung’un Siri Rakibi Asistanının Adı Belli Oldu: Bixby!
Samsung’un Galaxy S8’de önemli bir yenilik olarak sunacağı Siri rakibi asistanının adı büyük ihtimalle Bixby olacak.

Samsung’un Note 7 sorununun ardından yeni telefonu olacak Galaxy S8 için sağlam bir çalışma yürüttüğünden bahsetmiştik. Bu çalışmalar konusunda uzun süredir beklenen Siri rakibi bir asistana da sahip olacak olan S8’deki bu asistanın adı büyük ihtimalle Bixby olacak.

Viv Labs’ı satın alarak hazırlıkları yaptığı belli olunan bu asistan için en önemli detay Viv Labs’ın ekibinin Siri’yi ortaya çıkartan ekip olması. Bu sebeple Siri’ye gerçek manada sağlam bir rakip olacak Bixby’nin Samsung tarafından sesli asistan için aldığı marka adıyla ortaya çıktı.

Şubat’ın 26’sında tanıtılacak olan Galaxy S8’deki Bixby’nin diğer Samsung ürünlerine de yerleştirilmesi konuşulurken Siri’ye karşı nasıl bir rakip olacağı, Samsung Türkiye’nin Bixby için Türkçe desteği konusunda nasıl bir çalışma yapacağı ve Bixby’i hangi Samsung ürünleri destekleyeceği konusunda şimdilik bir netlik yok. Ancak Şubat ayından itibaren Webtekno.com da dahil olmak üzere birçok teknoloji sitesinin ana konularından biri “Siri mi Bixby mi?” sorusu olacağı açık.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0