Samsung Bu Yıl da Galaxy A Serisini Yeniliyor

0
0
0
0
0
Artık peynir ekmek gibi telefon tanıtan Samsung, alfabede neredeyse harf bırakmadığı için aynı serileri yenilemeye bu yıl da devam edecek.

En iyi akıllı telefon üreticisi diyemesek de bugüne kadar en çok akıllı telefon satışı yapmayı başaran sektörün lideri Samsung, artık her yıl onlarca telefon çıkarttığı için cihaz isimlerini yayarak zorlanabiliyordu. Çareyi başlattığı serilerine sürekli model kodu ve yeni bir isim vermek yerine yenilemeyi tercih eden şirket, ilk çıkan sızıntılara göre de bu yıl orta seviyedeki yeni modellerini güncelleyecek.

Geekbench testinde ortaya çıkan Galaxy A5 (2017) modeliyle birlikte Samsung'un geçen yıl da yaptığı gibi belli model isimlerine sahip cihazlarını her yıl güncel tasarım ve donanımla yenileyeceği de anlaşılmış oldu. Böylelikle hem şirket her modele yeni bir isim bulma konusunda sıkıntı çekmeyecek, hem de kullanıcılar bir Samsung akıllı telefon ararken zorlanmayacak.

Yeni Galaxy A serisi ne gibi yeniliklerle geliyor?

Galaxy A5 (2017) modelinin Geekbench testinde görülmesiyle modelin donanımsal olarak biraz daha gelişmiş bir işlemciyle birlikte RAM ve depolama alanı konusunda da birçok modelde artış olacağı görülüyor. Şu an için cihazlara ait herhangi bir görüntü ise yok.

Galaxy A (2017) ve Galaxy J (2017) modellerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacağı tahmin edilse de, lansman tarihi henüz netlik kazanmış değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0