Samsung, Çerçevesiz Tasarıma Sahip Yeni Smart TV'lerini CES 2020'de Tanıtacak

7
4
2
0
0
Akıllı televizyon pazarının lider markalarından biri olan Samsung, önümüzdeki ocak ayında düzenlenecek CES 2020'de 'Zero Bezel' markası altında yeni bir Smart TV serisi tanıtacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, 2 Ekim tarihinde 'Zero Bezel' adında yeni bir markayı Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne (EUIPO) tescil ettirdiği ortaya çıktı. Adından da anlaşılacağı üzere şirketin yeni Smart TV’leri, tıpkı son dönemde pek çok akıllı telefon modelinde gördüğümüz gibi çerçevesiz ekran tasarıma sahip olacak. 

Halihazırda Samsung’un QLED TV’leri oldukça ince çerçevelerle geliyor; ancak Güney Koreli şirketin yeni markası, tasarım anlamında çok daha iddialı televizyonlar göreceğimize işaret ediyor.

zero bezel

Bununla birlikte Samsung’un yaptığı ticari marka başvurusuna bakıldığında, ‘Zero Bezel’ markasının yalnızca Smart TV'ler ile sınırlı olmayacağı ve QLED oyun monitörleri de dahil olmak üzere geniş bir cihaz yelpazesini içerebileceği görülüyor. Şu anda 32:9 ultra geniş en boy oranına sahip 49 inçlik bir QLED oyun monitörü sunan Samsung, bu segmentteki cihaz porföyünü artırmayı planlıyor.

Samsung’u tasarım açısından bir adım öne taşıyacak olan Zero Bezel serisi, 7 Ocak 2020 - 10 Ocak 2020 tarihleri ​​arasında ABD’nin Las Vegas şehrinde gerçekleşecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) 2020 tanıtılacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/07/samsung-zero-bezel-qled-tv-ces-2020/
7
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
0
0