Samsung’da Dertler Derya Olmuş: Note 7’lerin Ardından Şimdi de S7 Edge Alev Aldı

1
0
0
0
0
Samsung’un hali hazırda başını belaya sokan ve aynı zamanda zarara uğratan Galaxy Note 7’lerin daha etkisi geçmemişken bir diğer yanma haberi de Galaxy S7 Edge’den geldi!

Samsung’un yaklaşık iki aydır uğraştığı ve hem itibarını hem de gelirini zarara sokan Galaxy Note 7’lerin değişim programı başladı. Artık sorunlu Note 7’leri bir bir değiştiren ya da para iadesi yapan firma tam nefes alacakken “Hop, ne oluyoruz?” bile diyemeden bir kötü haber daha geldi. Samsung cephesinde Note 7’den sonra gelen en iyi telefon konumundaki Galaxy S7 Edge’in bir anda sebepsizce alev alıp yanması, birçok kullanıcı tarafından zaten “Samsung telefonları yanıyormuş” algısı oluşmuşken bu algıyı yıkmak yerine perçinleyecek gibi duruyor. 

Konuya gelecek olursak Filipinler’de yaşayan Weng Briones’in bir süredir severek kullandığı Galaxy S7 Edge’in herhangi bir şarj durumunda dahi olmadığı sakin bir süreçte yanmaya başladığını iddia ediyor. Süreci anlatan Briones: “16 yaşındaki kızım gündem ile alakalı kendince tweetler atarken elindeki Galaxy S7 Edge’den dumanlar çıkmaya başladı. Ben de hemen kızımın elinden aldığım telefona su dökerek ıslak havlu ile sardım.” açıklamasını yapıyor.

Ardından satın aldığı Samsung mağazasına giderek telefonu iade etmek istediğini belirten kadın, böyle bir durum bir daha başına gelmesin diye değişim istemediğinin altını çizmiş. Zaten sıkıntılı durumda olan Samsung ise kadının bu isteğini anında yerine getirerek Samsung Galaxy S7 Edge’i satın aldığı parayı iade etmiş.

Aslına bakarsanız bu Galaxy S7 serisinin ilk yanma haberi değil. Ancak özellikle Note 7’nin yaşadığı sıkıntılar belliyle böyle bir olay yapması direkt olarak sükse yapabilecek nitelikte. Çünkü zaten “patlayan telefon” konumundaki Note 7, yanına en güçlü kardeşi Galaxy S7 Edge’i de “yanan telefon” olarak alırsa işler gerçekten kötüye gidecektir. Şu anda ne Samsung tarafından ne de kadın tarafından cihazın asıl yanma sebebi bilinmiyor. Ancak buradan hareketle S7 Edge de yanıyor ya da patlayabilir demenin yersiz ve sadece marka karalamaya yönelik olacağının altını çizelim. Eğer bu tarz sorunlar devam ederse işte o zaman Samsung’un başı ciddi belada demektir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0