Samsung’dan Efsane Kıyak: Note 7 Alanlara Galaxy S8 %50 İndirimli!

2
0
0
0
0
Samsung’dan Efsane Kıyak: Note 7 Alanlara Galaxy S8 %50 İndirimli!
Samsung, Note 7’de yaşadığı fiyaskoyu kullanıcılarını kaybetmemek adına Galaxy S8'e %50 indirim vererek çözecek!

Note 7 sorunu tam olarak çözülmüş değil. Hatta aşağıda görebileceğiniz haberimizde aktardığımız gibi Samsung, varını yoğunu Note 7’deki sorunu çözmek için harcamasına rağmen sorunu bulamadı. Bu sebeple de Galaxy S8’in tanıtımı ve piyasaya çıkışı en az 2 hafta erteleneceği konuşulurken, şimdiye kadar birçok sıkıntı yarattığı Note 7 sahiplerine sağlam bir kıyak geliyor.

Bildiğiniz gibi Note 7’nin değişim sürecinde geçici telefon olarak Galaxy J, Galaxy A ya da Galaxy S7 gibi farklı model telefonlar veren Samsung, daha tam manasıyla sorunu çözemediği için para iadesi ve Galaxy S7 Edge ile değişim isteyenler dışında bir çözüm üretemiyor. Fakat Samsung’un bu noktada planlarına göre Note 7 alıp sıkıntılı günler geçiren her bir kullanıcısına %50 inidirmli ya da ücretsiz olarak Galaxy S8 verebilir.

Sebebi olarak Note 7 yerine bir önceki telefonu vermeyi, firmanın en pahalı telefonunu alanlara göre uygun görmeyen Samsung, bu sebeple Galaxy S8 çıktığında Note 7 satın almış kişilere Galaxy S8 hediye ederek (ya da %50 indirim kuponu ile) yeniden güzel bir kriz önleme adımı atacak gibi. Tahminime göre Galaxy S8 piyasaya çıktığında zamanında Note 7 alıp S7 ya da farklı bir Samsung telefona geçenlere uygulanacak bu adım mantıken para iadesi alan kullanıcıları kapsamayacaktır. Olur da para iadesi alanlara dahi Galaxy S8 (ya da %50 indirim kodu) gönderilirse Samsung’u ayakta alkışlamak boynumuzun borcu olur.

GÜNCELLEME: Yukarıda görebileceğiniz ilgili haberde de aktardığımız gibi Samsung, Note 7 satın alanlara sadece Galaxy S8 ya da Note 8 verebileceği ortaya çıktı. Yani Note 7 alıp sorun yaşayan kullanıcılar dilerlerse Note 8'i de ücretsiz olarak alabilecekler.

GÜNCELLEME 2: Ortaya çıkan diğer detaylara göre ücretsiz değil, %50 indirimle verilme ihtimali de var. Ancak her iki ihtimalde de Samsung'un önemli bir adım attığı yadsınamaz bir gerçek.

Bakalım, ilerleyen günlerde konu ile alakalı detayları hep beraber göreceğiz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0