Samsung’dan Galaxy S7 Edge’in Batarya Süresini Öven Reklam Filmi

2
1
0
0
0
Samsung’dan Galaxy S7 Edge’in Batarya Süresini Öven Reklam Filmi
Samsung’un batarya konusundaki iddalı modeli Galaxy S7 Edge için Hollywood yıldızı Danny Glover ile reklam filmi hazırladı

Samsung’un her ne kadar son zamanlarda Note 7’sinden bahsediyor olsak da firma hala Galaxy S7 serisini seviyor. Bu noktada Hollywood yıldızı olan Danny Glover ile bir reklam filmi hazırlayan Samsung, Galaxy S7 Edge’in uzun batarya performansından dem vuruyor.

Bomba imha için havalandırmaya bir polis memuru gibi giren Glover, bombanın 12 saati olunca “Daha varmış ya şurada S7 Edge’im varken biraz takılayım, nasılsa bataryası da bol” tarzında takılmaya başlıyor. Bombanın geldiğinde görülen 12 saatlik süresini oyun, video vb telefonu yoran şeyler ile geçiren Glover, son anda bomba patlamak üzereyken ötmesiyle duruma uyanıp bombayı durduruyor.

Bu bağlamda bildiğiniz gibi 3600mAh bataryası ile günlük kullanımda oldukça iyi performans gösteren S7 Edge’i öven Samsung, “En iyi batarya performansına sahip Galaxy telefonu” sloganını da kullanmayı ihmal etmemiş. Hatta buradan S7 Edge’in bataryasının Note 7’ye göre daha iyi olacağını da kabul etmiş diyebiliriz. (Ki teknik olarak daha iyi olamaz)

Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilir, görüşlerinizi ve deneyimlerinizi de yorum kısmından belirtebilirsiniz;

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0