Samsung’dan iPhone 7’nin Jet Black Versiyonuna Rakip: Simsiyah Bir S7 Geliyor!

0
0
0
0
0
Note 7 vakası sonrası S7 ve S7 Edge’e abanan Samsung, Note 7’nin mavi renk versiyonunu getirdiği seriye bir de tamamen siyah bir versiyon getiriyor.

Yaşanan Note 7 skandalı sonrası Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerine bel bağlayan Samsung, Galaxy S8 versiyonuna hazırlıklarını sürdürürken bir diğer yandan bu cihazlara da yenilikler getirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk önce Android 7.0 Nougat beta testlerini başlatan ve ardından Note 7’deki mavi renk versiyonunu S7 ve S7 Edge’e getiren Samsung, bu sefer de iPhone 7’nin satış bazında fazlasıyla sevilen jet black yani simsiyah versiyonuna rakip getiriyor.

Hali hazırda siyah bir modele sahip olan Galaxy S7 ve S7 Edge’e tahminime göre Batman temalı Injustice Edition’da ve Olimpiyatlar için hazırlanan versiyonda olduğu gibi tüm hatlarının siyah olduğu bir şekilde ve tamamıyla siyah renkte bir versiyon gelecek.

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen bu versiyonun mavi renkle beraber ülkemize gelme ihtimali olsa da şu an için kesinlik bulunmuyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0