Samsung'dan iPhone'cuları Kızdıracak Galaxy S9 Videosu

79
25
17
9
0
Samsung, yeni tanıtım videosu ile Galaxy S9'un iPhone X'a göre ne kadar yüksek indirme hızına sahip olduğu konusuna vurgu yaptı. Videonun konsepti ise iPhone hayranlarını fazlasıyla kızdırabilir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ‘Upgrade the Galaxy’ (Galaxy’ye Yükselt) serisi videolarına bir yenisini daha ekledi. Şirketin yeni videosundaki hedefi yine akıllı telefon pazarındaki en büyük rakibi olan Apple ve onun mevcut premium modeli olan iPhone X oldu.

Bir Apple Store’da geçen video sırasında Apple’ın 10. yıl özel telefonu olan iPhone X’u inceleyen bir kadın müşteri, iPhone X’un en yüksek indirme hızına sahip olmadığını söylüyor. Görevli ise cihazın iPhone 8’den daha yüksek bir indirme hızına sahip olduğunu belirtiyor.

Müşteri, bu cevaptan memnun olmuyor ve ‘geleceğin telefonunun’ Galaxy S9 modelinden daha yüksek bir indirme hızına sahip olup olmadığını soruyor. Mağaza görevlisinin tuhaf hareketleri, Galaxy S9’un daha yüksek bir indirme hızına sahip olduğunu gösteriyor.

Peki gerçekten öyle mi? Kesinlikle evet! Samsung Galaxy S9, sahip olduğu CAT 18 LTE modem sayesinde iPhone X’dan %37 daha yüksek indirme hızı sunuyor. Hatta Samsung’un açıklamasına göre indirme hızı 1.2 Gbps’e kadar ulaşabiliyor.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/samsung-makes-fun-of-iphone-x-s-download-speeds-in-new-ad-video-522005.shtml
79
25
17
9
0
Emoji İle Tepki Ver
79
25
17
9
0