Samsung'dan Note 7 İçin Gazeteye Tam Sayfa Özür Mektubu!

0
0
0
0
0
Amerika’nın en popüler gazetesi The Wall Street Journal’de Samsung, tam sayfa özür yazısı yayımladı!

Artık üzerinden zaman geçmiş olsa da Samsung’un hala kendini affettirme çabasına devam ettiği Note 7 fiyaskosu ardından şimdiye kadar farklı platformlarda ve etkinliklerde özür dileyen Samsung, bu sefer de gazetede tam sayfa özür yayınladı.

Amerika’nın en yüksek tiraja sahip olan gazetelerinin başında gelen The Wall Street Journal’de bütün bir gazete sayfasından tekrar özür dileyen Samsung, firmanın Kuzey Amerika CEO’su olan Gregory Lee imzalı bölümde durumun özetini geçerken olayın hala araştırıldığını ve doğru cevapları en kısa sürede vermek için uğraştıkları belirtiliyor.

Tüm üretim bantlarını tekrar gözden geçirdiklerini, müşteri memnuniyeti ve güvenliğinin en ön planda olması sebebiyle değer verdiklerini aktaran Samsung, dünyanın en iyi kullanıcı güvenliğine sahip olduklarının altını çizerken bu durumdan dolayı açık bir şekilde küçük düştüklerinden de bahsetmişler.

Sonuç olarak sorunu örtbas etmek yerine açık yüreklilikle birçok kanal vasıtasıyla dile getiren Samsung’un Note 7 sorununun açık bir şekilde fark edilmesinin ardından yine açıklamalar geleceği de açık.

Bakalım bu sorun ve Samsung’un açık yürekliliği Galaxy S8 satışlarına nasıl yansıyacak, hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0