Samsung, Fortnite'ın 'Glow' Kostümünü Ücretsiz Olarak Veriyor

34
14
8
5
5
Samsung ile Fortnite, ortak bir kampanyaya imza attı. 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında, Fortnite'ın popüler kostümlerinden "Glow", oyunseverlere ücretsiz olarak sunuluyor. Kampanya, Samsung'un pek çok akıllı telefonu ve tabletinde geçerli.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile son dönemlerin en popüler oyunlarından olan Fortnite, yeni bir iş birliği yaptı. Yapılan bu iş birliği kapsamında Samsung kullanıcılarına, özel bir kostüm veriliyor. İki dev arasında yapılan bu anlaşmadan, pek çok Samsung modeli yararlanabiliyor. 

Samsung ve Fortnite arasında yapılan bu iş birliği, oyunseverlere "Glow" isimli özel bir kostümü ve bir emote ifadesini sunuyor. Dilerseniz şimdi de bu etkinliğe nasıl ve hangi telefonlarla katılabileceğinize bakalım.

Glow

Bu iş birliğine dahil olup ücretsiz olarak kostüm ve emote elde etmek için; Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy Note10+ 5G, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G, Galaxy Note9, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note8, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S8 Active, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Active, Galaxy A9, Galaxy A70, Galaxy A80, Galaxy A90 5G, Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S3 modellerinden bir tanesine sahip olmanız gerekiyor.

Ücretsiz kostümü nasıl alırım?

Fortnite Glow

Bu kostüme ücretsiz olarak sahip olmanız için yapmanız gereken şey ise Galaxy Store uygulamasına gitmek. Bu uygulama içerisinde "Sınırlı Süreli Teklifler" isimli bir menü görmeniz gerekiyor. Bu menünün içinde Fortnite'ın Glow kostümüyle ilgili kampanyayı görüntüleyebileceksiniz. Ancak her cihaz için bu kampanyaya bir kez katılabileceğinizi hatırlatmakta fayda var. 

Bu teklifi görmemeniz durumunda yapmanız gereken şey ise Galaxy Store içerisinden sırasıyla "Ayarlar", "Hesap", "İçerik" ve "Android Mağazası Seçimi" menüsü altından Samsung'un seçili olduğundan emin olmak. Ancak bu işlemi yaptığınız sırada Samsung sizden, bir kredi kartı bilgisi isteyebilmektedir. Kredi kartı bilgilerinin girilmesi gerekiyor ancak bu kampanya kapsamında kartınızdan herhangi bir ödeme alınmıyor. Bu iş birliğinden 31 Aralık 2019'a kadar yararlanabiliyorsunuz.

Ayrıca Samsung ile Fortnite arasında gerçekleştirilen bu iş birliği, ikili arasındaki ilk anlaşma değil. Şirketler, Galaxy Note9 piyasaya sürüldüğünde de benzer bir iş birliğine gitmişti. Bu iş birliği ile ikili arasındaki ilişkiler biraz daha kuvvetlenmiş oldu.

  • Not: Kampanyaya katılmak için cihazınızın rootlu olmaması gerekmektedir.
Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsungs_exclusive_fortnite_skin_glow_is_now_available_for_download-news-39470.php
34
14
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
34
14
8
5
5