Samsung Galaxy 10'un İşlemcisi Oldukça İddialı Geliyor

48
15
6
1
0
Dönemimizin en itibarlı markalarından Samsung, Galaxy S10 cihazında kullanacağı işlemcinin detaylarını ve artılarını kamuoyu ile paylaştı.

Daha yüksek verim, minimum maliyet ve enerji mottosu ile ortaya atılan işlemcinin bir önceki modele kıyasla %30 daha verimli olacağı belirtilirken, şaşırtıcı bir oranda daha az enerji harcayacağı iddia edildi. Samsung’tan gelen açıklamalara göre yeni işlemci eskiye oranla %50 enerji tasarrufu sağlayarak bataryanın, daha etkin bir şekilde kullanılmasına olanak sağlayacak.

Snapdragon 845 yonga setinden %40 daha küçük olacağı belirtilen yonga setinin, kaplayacağı alan düşünüldüğünde tasarım ve ek özellik anlamında Samsung’a oldukça etkin bir potansiyel sağladığını da gözden kaçırmamak gerekiyor.

Tasarım ve ek özelliklerden bahsetmişken Galaxy S10’un 5.8 inç S10 Plus’ın ise 6.3 ekran ile geleceği resmiyet kazandı ancak bir söylenti olarak bahsi geçen üç boyutlu yüz tanıma sisteminin Galaxy S10’a nasıl entegre edileceği konusunda henüz bir ipucu bulunmuyor.

48
15
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
48
15
6
1
0