Samsung Galaxy A50 İçin Dokunmatik Ekran İyileştirmesi İçeren Güncelleme Yayınlandı

37
7
6
2
1
Samsung, Galaxy A50 modeli için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Güncelleme, dokunmatik ekran performansını arttırıyor ve ıslaklık algılama algoritmasını iyileştiriyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, orta segmentte bulunan fiyat/performans ürünü Galaxy A50 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Yeni güncelleme, birçok güncellemede görmeye alıştığımız performans geliştirmesini telefona getiriyor ancak bunların yanı sıra güncelleme ile birlikte telefonun bazı özellikleri de iyileştiriliyor.

Yeni güncelleme, Galaxy A50’nin dokunmatik ekranının performansını iyileştirerek daha akıcı ve daha hisli bir deneyim sunuyor. Bunun yanı sıra Galaxy A50’nin parmak izi okuyucusunun performansı da aynı oranda iyileştirildi. Birçok Galaxy A50 kullanıcısının yavaşlığından şikayetçi olduğu parmak izi okuyucusu artık daha hızlı çalışacak.

Samsung Galaxy A50

Yazılım, telefonun ıslaklık algılayıcısının algoritmasını da iyileştiriyor. Bu algoritma, USB girişinde nem olması durumunda kullanıcıları bu konuda uyarıyor ve telefonda herhangi bir hata çıkmasını önlüyor. Eğer telefonun şarj girişi nemli ise telefonun şarj edilmesi bu algoritma sayesinde engelleniyor. Bunun yanında güncelleme Samsung Knox sistemini de geliştiriyor.

A505GNDXU3ASH4 ismine sahip bu yazılım, toplamda 210,70 MB boyuta sahip. Herhangi bir güvenlik yamasını içermeyen güncelleme nedeniyle Galaxy A50 şimdilik hala ağustos ayının güvenlik yamasına sahip. Şimdilik yalnızca Filipinler’de yayınlanan güncelleme, yakın zamanda diğer ülkeler için de yayınlanacak.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-a50-software-update-touchscreen-moisture-algorithm-improvements-2098731
37
7
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
7
6
2
1