Samsung, Galaxy A6 ve Galaxy J7 Pro İçin Haziran Güncellemesini Duyurdu

20
5
3
3
2
Samsung, bu ay her iki akıllı telefon için de Android güvenlik yamasını getireceğini duyurdu.

Akıllı telefon satıcıları, yazılım güncellemeleri söz konusu olduğunda yeni cihazlara öncelik verme eğilimindedirler. Samsung'u da bu şirketler arasına alabiliriz, fakat her zaman böyle olmadığını da söyleyelim. Samsung, şimdi Haziran ayı güncellemesini Galaxy A6 ve Galaxy J7 Pro cihazlarında yayınlayacak. Bu ay her iki akıllı telefona da Android güvenlik yaması geleceği kullanıcılarla paylaşıldı. Galaxy A6'ya A600GNUBU1ARE2, J7 Pro'ya ise J730GMDXU3ARF2 sürümü geliyor. 

Yeni güncelleme ile birlikte Samsung'un Haziran ayı için hazırlamış olduğu güvenlik yazılımları eklenecek. Özel bir güncelleştirmeninin gelmesi beklenmezken, bazı hata ve güvenlik açıklarının giderildiği açıklandı.

Güncelleme kablosuz bağlantı üzerinden yayınlanıyor fakat tüm Galaxy A6 ve J7 Pro birimlerinin OTA indirme bildirimini alması biraz  zaman alabilir. Güncellemeyi Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem güncellemesi seçeneklerinden kontrol edebilir ve güncellemeyi manuel olarak indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theandroidsoul.com/new-update-for-samsung-galaxy-a6-and-samsung-galaxy-j7-pro-installs-june-patches/
20
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
20
5
3
3
2