Samsung, Galaxy A60 İçin Duvar Kağıdı Paketi Yayımladı

12
11
5
0
0
Birkaç hafta önce tanıtılan Galaxy A60, üçlü kamera kurulumu ve Infinity-O ekranıyla dikkat çekmişti. Diğer modellere kıyasla daha eğlenceli bir telefonu kullanıcılara sunmak isteyen Samsung, Galaxy A60 için birbirinden renkli duvar kağıtları paylaştı.

Birkaç hafta önce teknik detaylarını öğrendiğimiz Samsung Galaxy A60, dün Çin'de satışa sunuldu. Çin'de tüketicilere sunulmasıyla birlikte hızlı bir şekilde gündeme oturan Galaxy A60, iyi özelliklerlerine kıyasla nispeten düşük fiyatıyla tercih edilebilir bir akıllı telefon oldu. Çin'de 600 dolardan satışa sunulan cihazın ülkemizdeki satış fiyatını henüz bilmiyoruz.

Çin'de satışa sunulmasıyla birlikte cihazın konseptine uygun duvar kağıtları yayımlayan Samsung'un duvar kağıdı paketine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yukarıdaki 4 duvar kağıdının yüksek çözünürlüklü halleri için dilediğiniz duvar kağıdının üzerine tıklayabilirsiniz. Galaxy A60'ın daha fazla bölgede satışa sunulmasının ardından bu duvar kağıdı paketinin genişletileceği düşünülüyor. Galaxy A60'ın duvar kağıdı paketi yenilendiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.

 Infinity-O ekranlı Samsung Galaxy A60'ın teknik özelliklerine göz atmak için yukarıdaki ilgili haberi kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techdroider.com/2019/05/download-samsung-galaxy-a60-crazy-wallpapers.html
12
11
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
11
5
0
0