Samsung Galaxy A70, Son Güncellemeyle Gece Moduna Kavuştu

26
4
2
1
0
Samsung, nisan ayında çıkan Galaxy A70 model telefonu için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınladığı güncellemede uzun bir süredir beklenen gece modunun yanı sıra Temmuz Güvenlik Yaması'nı da kullanıcılarına sunan teknoloji devi, minik hata düzeltmelerini de güncellemeye dahil etti.

Samsung'un orta/üst segment telefonu Galaxy A70, nisan ayında satışa çıktığı zaman birçok üst düzey özelliği de beraberinde getirmişti. 4.500 mAh'lik bir batarya, 6/8 GB RAM seçenekleri ve 128 GB dahili depolamayla gelen cihaz, birçok kişinin ihtiyaçlarını karşılar düzeydeydi.

Kamera konusunda da başarılı bir şekilde gelen Samsung Galaxy A70, önde 32 MP çözünürlüğünde bir kamerayı barındırırken arkada 32 MP + 8 MP + 5 MP şeklinde üçlü kamerayı getirmişti. Bu üçlü kamera dizilimiyle birlikte 4K çözünürlükte saniyede 30 kare, 1080p çözünürlükteyse 30/240 FPS videolar çekilebiliyordu.

galaxy a70

Fotoğraf konusundaysa ultra geniş açılı sensörü sayesinde panoramik fotoğraflar çekilebildiği gibi derinlik algılama sayesinde portreler ve arka planın bulanık olduğu fotoğraflar çekilebiliyordu ancak telefonun bir eksik noktası bulunuyordu: Gece modu.

Google'ın Pixel cihazlarıyla birlikte hayatımıza giren ve gece çekimlerindeki kaliteyi son derece artıran gece modu özelliği, son aldığı güncellemeyle birlikte Samsung Galaxy A70 cihazlarına da geldi. Son güncellemeyle birlikte Temmuz Güvenlik Yaması'nı da edinen Galaxy A70'in haberi Hindistan'dan geldi ancak güncellemenin kademeli olarak diğer ülkelerde de yayınlanması bekleniyor.

samsung güncelleme

Gece modu özelliğinin yanı sıra QR kod tarayıcıyı da kamera arayüzüne dahil eden Samsung, kullanıcıların kamera aracılığıyla kod okumasına olanak sağladı. Güncelleme bunun yanı sıra geliştirmeler ve hata düzeltmelerini beraberinde getirdi.

A705GMDDU3ASG6 sürüm adıyla gelen ve içerisinde gece moduyla Temmuz Güvenlik Yaması'nı barındıran güncelleme, 367 MB'lık bir boyuta sahip. Şu an için Hindistan'da yayınlanan güncellemenin yakında diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a70-9646.php
26
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
4
2
1
0