Samsung, Bütçe Dostu 5G Destekli Galaxy A71 Üzerinde Çalışıyor

25
5
4
2
1
Samsung, 5G desteğine sahip amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü ancak bu modeller tahmin edilebileceği gibi hayli yüksek fiyatlıydı. 5G teknolojisinin giderek gelişmesi, şirketi daha bütçe dostu olan 5G destekli Galaxy A71 modeli üzerinde çalışmaya itmiş gibi duruyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5G bağlantı teknolojisine sahip akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye başlamıştı. Samsung Galaxy S10 5G gibi amiral gemisi modelleri ile bu teknolojiyi telefonlarına entegre eden Samsung'un aklında bu teknolojiye sahip daha bütçe dostu telefonlar üretme fikri var gibi duruyor.

5G teknolojisinin giderek yayılması ve gelişmesi, Samsung gibi akıllı telefon devlerini daha uygun fiyatlı 5G telefonlar üretmeye itmiş olabilir. Şirketin içerisindeki bir kaynaktan paylaşılan bilgilere göre Güney Koreli şirket, önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy A71'in bütçe dostu bir 5G destekli akıllı telefon olması için çalışıyor.

Samsung Galaxy A71, bütçe dostu ilk 5G destekli telefon olacak:

Samsung Galaxy A71

SM-A716B model numaras ile ortaya çıkan ve bu model numarasının Çin versiyonu olduğu iddia edilen Galaxy A71'in ilk olarak Çin'de tanıtılması, gayet olağan bir durum zira dünyanın en gelişmiş ve en büyük 5G ağı Çin'de bulunuyor. Cihazın global versiyonunun model numarasının ise SM-A716 olması bekleniyor. 

İçeriden alınan bilgiler doğru ise Galaxy A71, hem 5G teknolojiyi destekleyen hem de uygun bir fiyatla piyasaya sürülen ilk telefon olacak. Bu bilgilerin yanı sıra cihazın gücünü Samsung'un yeni duyurduğu 5G bağlantı destekli orta seviye yonga seti olan Exynos 980'den alacağı düşünülüyor. Samsung'un 5G destekli Galaxy A71'i ne zaman piyasaya süreceği veya ne zaman tanıtacağı henüz bilinmese de şirketin cihazı 2020 senesi içerisinde tanıtması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsungs_cheap_5g_galaxy_a71_smartphone_is_in_the_works-news-40015.php
25
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
5
4
2
1