Samsung Galaxy A90 5G'nin Amiral Gemilerini Kıskandıracak 7 Özelliği

69
15
11
9
5
Samsung'un amiral gemilerine getireceği özellikleri test ettiği Galaxy A serisi, kullanıcılara birçok yeniliği herkesten önce sunuyor. Bu serinin yeni üyesi Samsung Galaxy A90 5G de kullanıcı dostu birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Gelin bu ilginç cihazın 7 harika özelliğine yakından bakalım.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz ay orta segment telefon serisi diyebileceğimiz A serisi için yeni bir telefon piyasaya sürdü. Normalde bütçe dostu olarak piyasaya sürülen A serisi telefonların aksine bu telefon, amiral gemilerini aratmayacak özelliklere sahip.

Samsung, henüz ülkemizde piyasaya sürülmeyen Galaxy A90 5G modeli ile ilk defa A serisi bir telefona 5G bağlantı özelliği getirdi. Bunun yanı sıra cihaz, telefonu bir bilgisayarmış gibi kullanabilmenize yarayan Samsung DeX özelliğini içerisinde barındıran ilk A serisi telefonu ancak bu kadarla da bitmiyor. Gelin diğer özelliklere birlikte göz gezdirelim.

7. Muhteşem hızlı bağlantı özelliği:

Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G ile artık sürekli kopan veya hata veren arama veya görüşmelere veda edeceksiniz. Galaxy A90 5G, yüksek kaliteli bir içeriği göz açıp kapayıncaya kadar indirmenize, paylaşmanıza veya yayınlamanıza imkân sunuyor.

6. Yüksek kaliteli selfieler:

Samsung Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G, 32 MP'lik yüksek kaliteli ön kamerasıyla sizler için harika bir selfie deneyimi sunuyor. İçerisindeki güçlü yazılım desteği ile beraber Samsung Galaxy A90 5G'de çektiğiniz fotoğraflar, sosyal medya profilinizde mükemmel görünecek.

5. Stabil video çekimleri:

Samsung Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G'nin kamerası ile birlikte artık video çekerken görüntüde yaşanılan sallanmalara son verebileceksiniz ve akıcı videolar ile sosyal medya profillerinizi şenlendirebileceksiniz.

4. Kesintisiz ve akıcı oyun keyfi:

Samsung Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G, akıllı telefonlardaki oyun deneyimini ileri bir seviyeye aktarıyor. Cihazdaki Neuro Game Booster sayesinde telefon, kendisini oyun odaklı bir şekilde optimize ediyor ve oyunlar daha akıcı hâle geliyor.

3. Uzun süreli kullanım:

Samsung Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G, hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh'lik akıllı bir batarya ile geliyor. Bu akıllı batarya, günlük rutininize göre cihazın güç harcamasını düzenliyor ve bu şekilde bir günü rahat rahat atlatabiliyorsunuz.

2. Kaliteli ekran, kaliteli görüntü:

Samsung Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G'nin 6,7 inçlik Infinity-U ekranı ile birlikte sevdiğiniz dizi ve filmleri muazzam kalitede izleyebileceksiniz. 

1. Şık ve ilgi çekici bir tasarım:

Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G, gittiğiniz mekanlarda insanlar tarafından fark edilecek bir tasarıma sahip. Şık bir ön ve arka tasarımla gelen telefonda arka cam, cihazı diğer cihazlardan ayıran bazı geometrik desenlere ev sahipliği yapıyor.

Samsung Galaxy A90 5G'nin ilgi çekici özelliklerini sıraladığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de kendi düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.samsungmobilepress.com/stories/7-galaxy-a90-5g-features-that-will-change-your-life
69
15
11
9
5
Emoji İle Tepki Ver
69
15
11
9
5