Samsung Galaxy Fold 2’nin S Pen Desteğini Gösteren Patent Ortaya Çıktı

11
3
2
1
0
Samsung'un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold ile ilgili yeni bir patent ortaya çıktı. Bu patent, Galaxy Fold 2'nin S pen desteğine sahip olacağını ve telefonun her iki yöne de katlanabileceğini ortaya koyuyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir ekranlı ilk telefonu Galaxy Fold'da pek çok sorun yaşadı. Şirket, telefonu daha piyasaya sürmeden test telefonlarını geri toplamak zorunda kaldı ve birkaç ay boyunca yenileme çalışmaları devam etti.

Çalışmaların sonucunda ise Galaxy Fold'la ilgili teknik aksaklıkların giderildiği açıklandı. Şimdilerde ise Galaxy Fold'un ikinci modeli için alınmış olan bir patent ortaya çıktı.

LetsGoDigital tarafından ortaya çıkartılan bu patent, geçtiğimiz nisan ayında alınmış. Bu ilginç patentte Samsung'un güncellenmiş Galaxy Fold modelinin her iki tarafa doğru da katlanabildiği anlaşılabiliyor.

Ayrıca güncellenmiş Galaxy Fold, "S pen" desteğine de sahip. Üstelik patente göre güncellenmiş Galaxy Fold, kısmen katlı olduğunda bile S pen'i çalıştıracak şekilde geliştirilmiş durumda.

İşte Samsung'un Galaxy Fold 2 patenti

Patent

Galaxy Fold 2'nin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak Galaxy Fold 2'nin 8 inçlik bir ekranının ve S pen girişinin olacağı, ayrıca "Mobile World Congress 2020" etkinliklerinde tanıtılacağı iddia ediliyor. Elbette bu iddiaların gerçek olup olmadığını zaman gösterecek. 

Aslına bakacak olursak son dönemlerde, Samsung'un Galaxy Note ve Galaxy S serilerini birleştireceğine dair de bazı söylentiler var. Şirketin bu iki serisi düşünüldüğünde, aradaki en büyük farkı S pen oluşturuyor. Güncellenmiş Galaxy Fold'daki S pen girişi de Samsung'un serileri birleştirme konusunda almış olduğu bir karar olabilir. Ancak bu konuyla ilgili olarak da Samsung'dan net bir açıklama gelmedi. 

Kaynak : https://mspoweruser.com/the-samsung-galaxy-fold-2-will-likely-support-the-s-pen/
11
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
2
1
0