Samsung Galaxy Fold'un Duyunca Şok Olacağınız Ekran Tamir Ücreti

67
33
10
6
4
Samsung Galaxy Fold, bilindiği gibi satışa sunulan ilk katlanabilir telefon ve önümüzdeki günlerde markanın kendi beyanlarına göre çeşitli pazarlarda satışa çıkacak. Cihazın ekranının kırılması durumunda ise kullanıcıları yüklü bir masraf bekliyor.

Samsung Galaxy Fold'un ekranı, cihazın piyasaya çıktığı ilk dönemde kırılmış ve şirketi yeniden tasarım yoluna itmişti. Samsung, düzeltmeler yaparak yeniden piyasaya sürdüğü cihazlarında bir ekran onarım kampanyası sundu. Kampanyaya göre Samsung Galaxy Fold'un ilk alıcıları (yıl sonundan önce satın alan kişiler) için ekran onarımı ekonomik olacak. Tabii ki bu kampanya ile tek bir ekran değişikliği yapılabilecek. Daha sonraki sorunlardaysa kullanıcılar normal ödeme yapacak.

İlk kullanıcılardan biri değilseniz ve ekranınız kırıldıysa onarımı için ciddi bir miktar ödemeniz gerekecek. Şirketin ilk katlanabilir telefonunun ekran değişimi hepimizin beklediği gibi yüklü bir miktara mal olacak.

Samsung Galaxy Fold'un ekranının onarım masrafı: 3.500 TL

Sizler de hak verirsiniz ki onarım için açıklanan fiyat olan 599 dolarlık (3.500 TL) bir bütçeyle birçok şey yapılabilir. Mesela bu paraya iyi bir Android akıllı telefon alabilirsiniz. Cihazın onarımı hakkında yapılan açıklamalara göre fiyatlandırmada ekranın kırılmanın derecesi önemli olmayacak.

Açıklanan fiyata göre ekranın onarımı, telefon fiyatının üçte birine mal olmuş oluyor. Bu da telefonun kesin olarak dayanıklı olmadığını göz önünde bulundurarak satın almayı yeniden düşünmenize neden olabilir. Gerçek şu ki bu fiyat, beklentileri bile aşıyor. Cihazın dış ekranına gelince, küçük olan ekranın fiyatı 139 dolarla çok daha düşük. Arka camda ise fiyat 99 dolara düşüyor ancak arkadaki iki taraf mı yoksa sadece tarafların her biri için mi olduğu bilinmiyor. Gerçek şu ki Samsung Galaxy Fold, ekranının onarım fiyatıyla bu alandaki rekoru kırmış durumda.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/10/08/repairing-the-samsung-galaxy-fold-screen-will-cost-you-599/
67
33
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
67
33
10
6
4