Samsung'un Katlanabilir Ekranlı Telefonu 'Galaxy Fold' Parçalarına Ayrıldı (Video)

12
3
2
1
1
Samsung'un katlanabilir ekranlı ilk telefonu Galaxy Fold, bir YouTuber tarafından parçalarına ayrıldı. Videoda, Galaxy Fold'un ekranının ne kadar ince olduğu görülebilirken, telefonun menteşe yapısının sağlam görüntüsü, dikkatlerden kaçmıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yıl akıllı telefon sektöründe devrim niteliğinde bir yenilik yapmaya çalıştı. Galaxy Fold isimli katlanabilir ekranlı bir telefonla karşımıza çıkan Samsung, ne yazık ki beklenen etkiyi gösteremedi. Telefon daha test aşamasındayken hurdaya döndü ve Samsung, henüz test aşamasında olan telefonları toplayarak yeniden elden geçirme kararı aldı.

Kısa bir süre önce ise teknoloji devi, Galaxy Fold'u resmi olarak piyasaya sürdü. Ancak gerçekleştirilen testler ve kullanıcı yorumları, Galaxy Fold'un hala 'tamamlanmış' bir ürün olmadığı algısının oluşmasına neden oldu. Şimdi ise bir YouTuber, Samsung'un katlanabilir ekranlı ilk telefonunu parçalarına ayırdı.

Galaxy Fold

YouTuber'ın tek amacı, Galaxy Fold'un içerisinde bulunan parçaları görmek değildi. Galaxy Fold, mantıksal olarak iki telefonun birleşiminden oluşan bir cihazdı ve YouTuber, bu telefonu ayrıldığı takdirde iki farklı telefonmuş gibi kullanılıp kullanılamayacağını görmek istiyordu. Ancak telefon büyük bir titizlikle parçalarına ayrılırken, bu durumun mümkün olmadığı anlaşıldı.

YouTuber işe, Galaxy Fold'a bir miktar ısı vererek başlıyor. Bunun nedeni ise Galaxy Fold'un arka kapağını çıkartabilmek. Telefon, vida benzeri bir parçayla tutturulmuyor. Sadece sıkı sıkıya yapıştırılmış bir vaziyette. Telefonun arka kapağı çıkarıldığında ise ortaya, iki anakart ve iki batarya çıkıyor. Bu bataryalardan bir tanesi 2.100 mAh diğeri ise 2.135 mAh kapasiteye sahip.

Telefonu parçalamaya devam eden YouTuber, Galaxy Fold'un ekranına geldiğinde ise fazlasıyla ince olan bir ekran paneliyle karşı karşıya kalıyor. Açıkçası bu incelik, Galaxy Fold'un ekranının sağlamlığı konusunda kafaları karıştırıyor. Ayrıca YouTuber, Galaxy Fold'un ekranının açılıp kapanmasını sağlayan menteşe kısımlarını da inceliyor. Samsung'un Galaxy Fold'da kullandığı menteşe yapısı, sağlamlığıyla dikkat çekiyor.

Galaxy Fold'un parçalarına ayrıldığı o videoyu, hemen aşağıda bulunan bağlantı aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_fold_torn_down_on_video-news-39576.php
12
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
3
2
1
1