Samsung Galaxy Fold'u Çalışırken Gösteren İkinci Video Ortaya Çıktı

37
12
7
5
3
İlk katlanabilir ekranlı telefonlardan olan Samsung Galaxy Fold'un çalışırkenki halini gösteren video, telefonu eline geçiren biri tarafından internette paylaşıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir telefon üretme yarışında ipi çeken firmalardan bir tanesi. Samsung Galaxy Fold, MWC 2019'da tanıtılmış olmasına rağmen elimizde telefonu çalışır halde gösteren çok video yok.

Samsung, cihazın resmi tanıtım videosunu kendi YouTube kanalında paylaşmış olsa da diğer kanalların video yüklemesine izin vermedi. Bununla birlikte cihazın çalışırken görüntülendiği bir video internete düşmüştü. Şimdi de bu videolara bir yenisi daha eklendi.

Videodan telefonun AT&T sürümü olduğu anlaşıldığı gibi, cihazın kamera ve hoparlör gibi özelliklerini de gözler önüne seriyor. Telefonun katlı olduğu durumda kullanılacak olan küçük ekranı da gösteren video, telefon açıldığında karşınıza çıkan büyük ekrandaki kırışıklıkların mevcudiyetinin parlaklık açıldığında azaldığını gösteriyor. (Videoya buradan ulaşabilirsiniz.)

Nisan ayının sonunda 1.980 dolarlık fiyatıyla satışa çıkması beklenen Samsung Galaxy Fold, piyasada nasıl tutunacak hep birlikte göreceğiz. Fakat bu cihazın daha 'deneme sürümü' olduğunu ve ilerleyen yıllarda çok daha başarılı ürünler göreceğimizi de söylemekte fayda var.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/07/second-official-video-of-samsung-galaxy-fold-appears-online/
37
12
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
37
12
7
5
3