İddialara Göre Samsung Galaxy Fold’un Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

24
11
5
2
2
Samsung ve Huawei, katlanabilir telefonlarını bu yılın başlarında çıkarmak için aceleyle çalışıyordu. Nisan ayında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Fold, denetleyiciler tarafından karşılaşılan sorunlar yüzünden çıkış tarihini ertelemişti. Şimdi ortaya çıkan bazı söylentilere göre, Galaxy Fold Temmuz ayında satışa sunulacak.

Bu haftanın başlarında, Mate X 5G’nin hız testleri Çin tarafından yayınlanmıştı. Bu sırada Samsung henüz yeni bir çıkış tarihi yayınlamamıştı. Birkaç hafta önce Samsung, eğer Galaxy Fold’un 31 Mayıs’a kadar gönderilmesi mümkün olmazsa ön satışlarını iptal edeceğini duyurmuştu. 

Koreli bir internet sitesi olan NewsTomato’ya göre Samsung, Galaxy Fold modelini Temmuz’da piyasaya sürecek. Rapora göre Samsung, telefonu yayınlamadan önce Haziran ayı içerisinde telefondaki sorunları nasıl çözdükleriyle ilgili bir basın konferansı düzenleyecek. 

Huawei’nin ilk katlanabilir telefonu Mate X, Galaxy Fold’dan önce mağazalara varabilirken yapılan yaptırımlardan dolayı uluslararası marketlerde Mate X’in durumunun ne olacağı belli değil. Huawei Mate X’in ABD marketlerinde satışa sunulması mümkün olmadığından Samsung Galaxy Fold, çok yüksek ihtimalle ABD’deki 'ilk katlanabilir telefon' unvanını kazanacak. 

Kaynak : https://bgr.com/2019/06/07/galaxy-fold-release-date-vs-mate-x-samsung-launch-set-for-july/
24
11
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
24
11
5
2
2