Samsung Galaxy J7 Pro, Android 9 Pie Güncelleştirmesini Almaya Başladı

29
6
2
0
0
Samsung'un amiral gemilerin alternatifi olarak piyasaya sürdüğü J serisi telefonlarından Galaxy J7 Pro'ya işletim sistemi güncellemesi geldi. İlk olarak Rusya'da kullanıcıların hizmetine sunulan Android 9 Pie güncelleştirmesi, kademe kademe tüm kullanıcılara sunulacak.

Samsung'un 2017 yılında piyasaya sürdüğü J serisi akıllı telefonlarından Galaxy J7 Pro'ya işletim sistemi güncellemesi geldi. Bu güncellemeyle birlikte Samsung Galaxy J7 Pro kullanıcıları, işletim sistemlerini Android 9 Pie'a güncelleyebilecekler.

Samsung'un bu modelini kullanan Rus kullanıcılar, aldıkları bildirimle akıllı telefonlarının Android 9 Pie güncelleştirmesini aldıklarını duyurdular. Şu an için bu güncelleştirmenin hangi bölgelere verildiği tam olarak kesinleşmemiş olsa da, kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcıların bu güncelleştirmeleri alması bekleniyor.

Samsung'un Galaxy J7 Pro kullanıcılarına sunduğu bu güncelleştirme Android 9 Pie'nin tüm özelliklerini içeriyor. Bununla birlikte mayıs ayı güvenlik güncelleştirmeleri de bu güncelleştirmeye dahil edilmiş durumda. 

Eğer siz de bir Galaxy J7 Pro kullanıcısıysanız, Android 9 Pie güncelleştirmesini telefonunuza yüklemek için Samsung'un bu güncelleştirmeyi telefonunuza göndermesini bekleyebilir ya da telefonunuzu manuel olarak güncelleştirebilirsiniz. Eğer telefonunuzu manuel olarak güncelleştirmek isterseniz burada bulunan bağlantıdan indirebilirsiniz.

  • Not: Bağlantıda verilen yazılım Rusya için sunulmuştur. Bu yazılımı telefonunuza yüklemek bazı sorunların yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca güncelleştirmenin bir sebepten ötürü yarım kalması akıllı telefonunuzu kullanılmaz duruma getirebilir. Bu yüzden manuel güncelleme hakkında bilgisi olmayan kullanıcıların bu yazılımı indirerek telefonlarına kurmaya çalışmaları kesinlikle önerilmez.
Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_pro_is_receiving_android_pie_update-news-37366.php
29
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
6
2
0
0