Samsung, Galaxy Note 10'la Qualcomm'dan Uzaklaşmak İstiyor

22
13
5
4
3
Birkaç gün önce resmi olarak tanıtılacağı açıklanan Galaxy Note 10 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Akıllı telefonlarla ilgili bilgiler ortaya çıkarmasıyla ünlü bir Twitter kullanıcısı, Note 10’un özelliklerinin ne olacağını gösterdi.

Samsung’un son amiral gemisi telefonları Galaxy Note 10 ve Note 10+’ın resmi olarak tanıtılmasına yalnızca günler kalmasına rağmen telefonla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu seferki bilgiler, telefonun doğrudan kalbi; işlemcisi hakkında.

Samsung Galaxy Note10 tanıtıldı, fiyatı ve özellikleri için tıklayın.

galaxy note 10

Samsung, amiral gemisi telefonlarında genellikle iki farklı işlemci kullanır. Bunların biri kendi ürettikleri Exynos işlemcileriyken, diğeri Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon işlemcileri. Snapdragon marka işlemciler genellikle Samsung’un Amerika ve Çin’de pazara sürülen Galaxy S ve Note serisi telefonlarında kullanılırken, dünyanın geri kalanına dağıtılan telefonlarda Samsung’un kendi ürettiği Exynos işlemcileri kullanılıyor.

samsung galaxy note 10

Akıllı telefonlarla ilgili bilgiler ortaya çıkarmasıyla tanınan Evan Blass, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda cihazların hangi işlemcilerden güç alacağını belirtti. Blass, “Amerika’da yalnızca Verizon Note 10 modelleri gücünü Qualcomm marka işlemcilerden alacak ve bunlar standart Snapdragon 855 olacaklar. Cihazlar Snapdragon 855+ işlemciyi kullanmayacaklar” dedi. Evan Blass, daha önce yaptığı bir paylaşımda Note 10 modelinin gücünü Snapdragon 855+ işlemcisinden alacağını belirtmişti.

Yeni Exynos 9825’e gelirsek, bu işlemci Galaxy S10’da kullanılan Exynos 9820’den daha hızlı ve daha kaliteli bir performans sunuyor. Şimdilik elimizdekiler bu kadar ancak çok beklememize gerek yok zira Samsung 7 Ağustos’ta Note 10’u canlı olarak tanıtacak.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/02/galaxy-note-10-specs-leak-snapdragon-855-vs-exynos-9825-versions/
22
13
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
22
13
5
4
3