Samsung Galaxy Note 10'un Piyasaya 4 Farklı Modelle Çıkması Bekleniyor

35
6
4
0
0
Güney Kore’den gelen söylentilere göre Samsung Galaxy Note 10 piyasaya 4 farklı model ile sürülecek.

Her yıl birkaç yeni Galaxy S sürümünü piyasaya sürmeyi alışkanlık haline getiren Güney Koreli üretici, bu sene Galaxy S ailesinin onuncu yıldönümünü dört farklı modeli piyasaya sürerek deyim yerindeyse kutlama yaptı. Galaxy S ailesi bu yıl çoğumuzun bildiği üzere Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10+ ve Galaxy S10 5G (henüz ülkemizde bulunmasa da) olarak piyasaya sürülmüştü. Görünüşe göre aynı strateji 2019’un ikinci yarısında Galaxy Note 10 serisi için de düşünülüyor.

Son haftalarda Samsung’un birden fazla Galaxy Note 10 modeli piyasaya süreceği düşüncesi, yeni modellerinde 5G bağlantısının bulunacağının garanti olmasından dolayı güçlenmişti.

Son günlerde ise bir rapor, Galaxy Note 10e olarak tanımlanan 'küçültülmüş' bir modelin de piyasaya sürülebileceğinden bahsediyordu. Bu modelle birlikte Samsung, bu amiral gemisinin başarısını arttırmayı hedefliyor. Galaxy Note 10e, mevcut Note 9 ile aynı diyagonal ve “tam ekran” teknolojisi ile gelebilir ve ekran 6,7 inçe çıkabilir.

Samsung’un anavatanından gelen farklı bir rapor ise, sırasıyla 6,28 ve 6,75 inç ekranlı iki farklı LTE destekli model ile birlikte üç ve dört arka kamera hakkında söylentileri arttırıyor. Bu özelliklere 5G modem içeren iki yeni model için kesin gözle bakılıyor. Rapor, toplam dört modelin pillerinden bahsetmiyor, ancak 5G modellerinde daha fazla kapasite beklemek anlamlı makul.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/08/samsung-galaxy-note-10-could-be-released-in-four-models/
35
6
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
35
6
4
0
0