Samsung, Galaxy Note 7'yi Galaxy S8’in Geliştirilmiş Kamerasıyla Unutturacak

1
0
0
0
0
Samsung, Galaxy Note 7'yi  Galaxy S8’in Geliştirilmiş Kamerasıyla Unutturacak
Samsung’un parçalarını tedarik eden şirketten bir çalışanın sızdırdığı bilgilere göre Galaxy S8’de iki kamera ve iris tarayıcı özelliği bulunacak.

Samsung, lansman tarihine kadar Galaxy S8’in sahip olacağı özellikleri sır gibi saklamak istiyor olsa da çalışanların ağzında bakla ıslanmıyor. Şirketin parçalarını tedarik eden başka bir şirket çalışanı, Galaxy Note 7 faciasının unutturulması adına Galaxy S8’de çift lensli ve iris tarayıcılı kamera modülünün bulunacağını söyledi.

Samsung’un planlarında Galaxy S8’e çift lensli ve bir iris tarayıcılı kamera modülü entegre etmek var ki bu durum tedarikçilerin gelirinin iki kat artacağı, dolayısıyla yeni Galaxy modelinin bir önceki modele göre çok daha pahalı olacağı anlamına geliyor. Bilgileri sızdıran kişi, Samsung’un bu planıyla ilgili şunları söyledi:

Samsung, her yıl tanıttığı yeni amiral gemilerinin kameralarını mutlaka iyileştirme yoluna gider. Aynı durum Galaxy S8 için de geçerli. Şirket, S8’in de kamerasını mutlaka iyileştirecektir.

Samsung’un bu haberlerden yola çıkarak, Galaxy Note 7’nin iris tarayıcılarını sağlayan tedarik şirketle benzer bir anlaşma yapıp aynı özelliği Galaxy S8’e de getirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0