Samsung Galaxy Note 7’nin Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Ortaya Çıktı!

1
0
0
0
0
Samsung’un yeni tanıttığı büyük ekranlı canavarı Galaxy Note 7, Türkiye’de ön satışa çıktı

2 Ağustos akşamı tanıtılan ve Samsung’un şu andaki en iyi kozu ve hatta en iyi telefonu olarak dikkat çeken Galaxy Note 7, genel olarak birçok kesim tarafından beğenilmişti. Fiyat konusunda birçok beklentiler ve söylentiler ortaya çıkarılan Galaxy Note 7’nin ise ilk olarak Hepsiburada’da ön satışa çıkmasıyla fiyat detayı da gelmiş oldu.

İlk olarak 3.999TL gibi çok yüksek bir fiyata ön satışa çıkartılan Note 7, daha sonra %11 indirim ile 3.579TL fiyata düşürüldü. Şahsi tahminime göre Hepsiburada fiyatı indirimli olarak göstermek için 3.999TL ile çıkartıp ardından 3.579TL yaptığını düşünüyorum. Yani buradan hareketle Samsung Galaxy Note 7’nin Türkiye satış fiyatı 3.599TL olacağını söyleyebiliriz.

Yine Hepsiburada’daki bilgiye göre 30 Ağustos’ta stoklarda olacağı bilgisine bakılırsa size daha önce de söylediğim gibi Ağustos sonu Eylül başında satışa çıkmış olacak.

Galaxy Note 7’ye ait tüm detayları yukarıdaki haberimizden öğrenebilir, aşağıdaki bağlantıdan da bir diğer canavarı Galaxy S7 Edge’e göre farkına göz atabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0