Samsung, Galaxy Note 7'nin Yanında Bir Sürprize Daha Hazırlanıyor!

0
0
0
0
0
Samsung'un gelecek phableti Galaxy Note 7 yarın tanıtılacak. Sızıntılara göre yeni cihaza bir başka ürün daha eşlik edecek.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7 yarın gerçekleşecek özel etkinlikte sahne alacak. Birçok özelliği çoktan orta çıkan telefona dair detayları buradaki haberimizde bulabilirsiniz. Etkinliğe artık saatler kala ortaya çıkan bugünkü bir diğer dedikodu da Galaxy Note 7’nin yanında yeni nesil Gear VR’ın tanıtılabileceği yönünde.

Samsung’un etkinliklerinde genelde bir ana ürün ve çeşitli aksesuarların tanıtıldığına önceki etkinliklerden alışkınız. Buna rağmen yeni bir VR cihazına dair bugüne kadar ortaya çıkan bir sızıntı yok. Engadget sitesinin Twitter ve Fransız nowhereelse sitesine dayandırdığı haberine göre, Gear VR 2016 olarak adlandırılan model bu yarınki etkinlikte sahne alabilir.

Yeni Gear VR’ın geriye dönük uyumluluğu bulunacağı da gelen bilgiler arasında. 99 dolara satılan mevcut modelin yerine gelecek yeni Gear VR’ın fiyatına ve teknik özelliklerine dair ayrıntılı bir bilgi yok. Buna rağmen, cihazın mevcut Gear VR’ın 96 derecelik açısına karşın 110 derecelik bir açıya sahio olacağı ve daha geniş bir görüş sunacağı söyleniyor. Bakalım Samsung’un yarınki etkinliğinde Gear VR 2016 ortaya çıkacak mı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0