Samsung Galaxy Note 7, Şu Ana Kadar Yapılan En İyi Telefon Ekranına Sahip!

0
0
0
0
0
Samsung Galaxy Note 7, Şu Ana Kadar Yapılan En İyi Telefon Ekranına Sahip!
Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy Note 7, ekran özellikleri ile fazlasıyla övülüyor.

Samsung’un özel bir lansman ile 2 Ağustos’ta tanıttığı yeni canavarı Galaxy Note 7, birçok kişi tarafından fazlasıyla sevilmişti. Teknik olarak büyük ekranlı Galaxy S7 Edge diyebileceğimiz cihazda en önemli yenilik ise ekran tarafında gibi duruyor.

Hem HDR görüntü desteği sunabilen Note 7’de 5.7 inç boyutunda 2560x1440 piksel Quad-HD Super AMOLED ekran, bildiğiniz gibi Galaxy S7 Edge’deki kadar olmasa da iki yana kıvrımı bulunuyor. Fakat görüntünün netliği ve renk doygunluğu bakımından çok daha iyi olan Note 7, birçok test kuruluşlarına göre şimdiye kadar yapılan en iyi telefon ekranı olmuş.

DisplayMate’in başkanı olan Raymond Soneira, Note 7’nin ekran kalitesinden ziyade 4 farklı ekran modunun bulunması konusunda da takdiri hak ettiğini söylüyor. Özellikle AMOLED Cinema adındaki ekran modunda 4K görüntüleri bile birçok 4K özelliğine sahip TV’lerden daha iyi gösterebilen Note 7, renk gamı noktasında da en geniş ölçeğe sahip olduğu belirtilmiş.

Televizyonlara göre küçük bir ekran olmasına rağmen yüksek kontrast ve yüksek parlaklık sunabilmesiyle göz doldurduğu söylenen Soneira, Note 7 şimdiye kadar test ettikleri en iyi ve en inovatif ekrana sahip olduğunu söylemiş. Yani, eğer bir telefonda ekran kalitesi önceliğiniz var ise kararınızın Note 7 olmasında yarar olduğunu söyleyebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0