Samsung Galaxy Note 7 Yerine Alabileceğiniz 3 Telefon

Galaxy Note 7 hem kullanıcısını, hem de potansiyel alıcısını epey üzdü. Peki farklı alternatifler var mı? Var ise neler?

Samsung'un yeni son amiral gemisi cihazı Galaxy Note 7 epey beklenti ile çıkmıştı. Telefonun özellikleri ve yapabildiklerine baktığımızda bu beklenti fazlasıyla karşılanıyordu ancak dünya genelinde ciddi bir patlama sorunu meydana gelince, Samsung telefonun satışını durdurma ve daha önceden satın almış olan kullanıcılardan iade kabul etmeye başlamıştı.

Eğer siz de o kişilerden biri iseniz; Note 7'yi iade edecekseniz, ya da almaya heveslenip de bu olaydan sonra vazgeçtiyseniz, Note 7 yerine düşünebileceğiniz ve hemen hemen size Note 7'yi aratmayacak üç telefon modeli mevcut. Şimdi gelin onlara bir göz atalım.

Samsung Galaxy S7 Edge


Eğer Galaxy deneyiminden memnun kaldıysanız ve Samsung'dan vazgeçmek istemiyorsanız, Galaxy S7 Edge tam olarak aradığınız cihaz olabilir. Ekran boyutu olarak Note 7'den biraz daha küçük ve Note 7'nin en önemli artısı olan 'kalem', bu telefonda mevcut değil. Ancak bu iki detay sizin için büyük bir problem değilse o zaman S7 Edge, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir telefon.

Note 7'de bulunan hemen hemen tüm şahene özellikleri size sunan Galaxy S7 Edge, fiyat konusunda da Note 7'ye kıyasla biraz daha ucuz olduğundan tercih edilebilirliği yüksek bir cihaz olarak karşımıza çıkmakta.

 

HTC 10


Note 7'lerde meydana gelen problemlerden ötürü Samsung'a tekrar geri dönmek istemeyen kullancılar için en makul çözüm HTC 10 olacaktır. Alüminyum gövdesi, şahane ses sistemi ve çoğu durumda rahatlıkla Note 7 ile kıyaslanabilecek kamerası ile HTC 10, performans konusunda da Note 7 ile aynı seviyede bir cihaz. Eğer telefonunuzda iyi müzik ve oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, bir de bunların üstüne sağlam bir kamera performansı arıyorsanız HTC 10'u gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

 

One Plus 3


Note 7 gibi oldukça pahalı bir telefondan vazgeçmeniz size ''bir telefona okadar para değer mi?'' sorusunu tekrar sordurabilir. Zira daha ucuz fiyatlara kaliteli telefonlar da mevcut. İşte onlardan biri de One Plus 3. Özellikle son yıllarda mobil cihaz sektöründe başarılı bir çıkış yakalayan One Plus 3, özellikleri ile rahatça sektördeki üst seviye cihazlar arasında sayılmakta. Ve fiyat olarak da diğerlerine nazaran daha uygun. Ülkemizde One Plus 3'ün distribütörlüğünü yapan bir firma yok. Ancak çeşitli alışveriş sitelerinden bu telefonu tedarik etmek mümkün.

Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0