Samsung, Galaxy Note 9'daki Son Değişikliklerin Ardından Lansman Tarihini Erteledi

36
18
9
8
6
Kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmak isteyen Samsung, son çıkaracağı amiral gemisi Galaxy Note 9'un üzerinde yapılacak değişikliklerden dolayı lansmanın 2 hafta ertelenebileceğini söyledi.

Samsung, geçtiğimiz günlerde bir son karar değişikliği ile Galaxy Note 9'un tasarımını değiştirmeyi planladığını duyurdu. Ancak bu değişiklik cihazın tasarımından çok, elde tutuş hissini geliştirmeyi amaçlıyordu. Söz konusu değişikliğe göre Note 9'un ekran camı kalınlığı 0.5 mm incelecek. 

Şirketin başkan yardımcısının açıklamalarına göre cihazın üzerinde yapılacak bazı son tasarım değişikleri, Galaxy Note 9'un lansmanını 2 hafta geciktirebilir. Bu ufak değişiklikler ise cihaz tasarımıyla birlikte Note 9'un kamerasıyla da yakından ilgili.

Galaxy Note 9, Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 845 adlı üst düzey yonga setine sahip olacak. Şirket, ayrıca Galaxy Note 9'un dijital asistanı Bixby ile beraber çalışarak hoparlörü üzerinde de bazı düzenlemeler yapıyor.  

Önceden açıklanan bilgilerin doğrultusunda şirket, son geliştirdiği amiral gemisi Galaxy Note 9'un lansmanını temmuz ayında yapıp ağustos ayında kullanıcılarıyla buluşturmayı amaçlıyordu. Fakat bu ufak değişikliklerden sonra lansman tarihi 2 hafta ertelenecek ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tanıtım tarihi ağustos ayında gerçekleşecek.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/254520/samsung-galaxy-note-9-launch-event-rumor.html
36
18
9
8
6
Emoji İle Tepki Ver
36
18
9
8
6