Samsung Galaxy Note 9'un Fiyatı ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

61
11
7
6
3
Polonyalı bir web sitesi, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un Avrupa satış fiyatını sızdırdı. Sızıntıya göre cihazın Avrupa fiyatı, Galaxy Note 8'den çok da farklı olmayacak.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, 9 Ağustos’ta gerçekleşecek lansman etkinliği ile birlikte tüketicilerin beğenisine sunulacak. Samsung hayranları, cihazın tasarımı ve teknik özellikleri kadar fiyatını da fazlasıyla merak ediliyor. Polonya merkezli bir web site, Galaxy Note 9’un resmi satış fiyatını ortaya çıkardı.

Samsung’un Galaxy Note 9 için düzenlediği ön lansman etkinliğine katılan bir çalışandan geldiği iddia edilen bilgiye göre Galaxy Note 9, 990 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bu da cihazın geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy Note 8 ile neredeyse aynı fiyata sahip olacağı anlamına geliyor. Lansman etkinliğinin hemen ardından cihazın ön siparişleri başlayacak. Galaxy Note 9’un resmi satışları ise 24 Ağustos tarihinde başlayacak.

Samsung çalışanının iddia ettiği Galaxy Note 9 fiyatı, Polonyalı bir yerel Samsung mağazası tarafından da onaylandı. Galaxy Note 9’un Avrupa fiyatı, Galaxy Note 8 ile benzer seviyede olsa da Euro kurundaki artış, cihazın Türkiye fiyatının aynı olmasının önüne geçecektir. Galaxy Note 9’un Türkiye fiyatının 6000 TL üzeri fiyata sahip olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/sasmung_galaxy_note9s_price_and_release_date_in_poland_revealed-news-32184.php
61
11
7
6
3
Emoji İle Tepki Ver
61
11
7
6
3