Samsung Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8'in Tasarımı Karşılaştırıldı

47
9
4
1
0
Samsung Mobile'ın resmi Twitter sayfasından yapılan tasarım karşılaştırması,Samsung Note 8 severleri memnun etti.

Galaxy Note 3‘ten bu yana kasasını küçülterek ekran boyutunu geliştirme konusunda başarılı bir grafik çizen Samsung, Galaxy Note serisinin her yeni modelinde başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Temel olarak Galaxy Note 8 ile büyük farklılıklar taşımayan Note 9 tasarımı, Note serisinin yegane mottosuna uyarak kasa anlamında küçülmeye giderken ekran boyutunu korumayı başardı. Yeni Note 9’un ekran / kasa oranıyla gayet tatmin edici olduğunu söylemek mümkün. Samsung’un en çok takdir edilen yönlerinden biri de kuşkusuz ki kendi tasarımlarının arkasında durmak, radikal değişikliklere gerekmedikçe girmemek.

Tasarımına dair şikayeti olmayan Samsung; ufak iyileştirmelerle zaten başarılı olan Note 8’i bir üst segmente çekerek, Note 9’un adımlarını başarılı bir şekilde attı. Tasarım dışında iki cihaz arasındaki karşılaştırmayı yukarıdaki tabloyu inceleyerek görebiliriniz. Yalnız hatırlatmak gerekiyor ki Galaxy Note 9 cephesinde belirlenmiş değerler tamamen sızıdırılmış dedikodulara dayalı, herhangi bir kesinlik taşımasa da fikir bazında ipuçları barındırıyor.

8 Ağustos’ta lansman yapacağı duyurulan Galaxy Note 9’un ağustos sonunda ya da eylül başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/galaxy-note-9-release-date-galaxynote9-specs-expectations-price-11533814/
47
9
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
47
9
4
1
0