Samsung Galaxy Note 9, Önceki Modellere Göre Çok Daha Güçlü Bir Kamera Kurulumuyla Geliyor

41
23
9
4
4
Galaxy Note 8 ile kaybolan prestijini toplayan, “çentiksiz” ve çerçevesiz ekranı ile oldukça ilgi odağı olan Samsung, Galaxy Note 9 ile bu başarısı sürdürmenin peşinde. Akıllı telefon meraklılarının yakından takip ettiği bu yeni model, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Son zamanlarda hakkında pek fazla sızıntı duyamadığımız, geniş ekran severlerin ilgiyle takip ettiği Samsung Galaxy Note 9 hakkında bazı küçük söylentiler söz konusu. Arka kısmı büyük ölçüde netleşen cihazın son ana kadar nasıl bir tasarıma ve teknik özelliklere sahip olacağı ise henüz şaibeli. Bakalım elimizde cihaz hakkında son olarak ne gibi haberler mevcut.

Samsung Galaxy Note ailesinin uzun bir süreden sonra ilk defa Galaxy S8 modelinden büyük miktarda etkilendiğini gördük. Galaxy S8 ile birlikte Galaxy Note 8’in de aynı tasarım mimarisinin üzerinde şekillenmesi, başarılı olması için yeterli bir nedendi. Galaxy Note 9 için yine köklü bir değişiklik yapılacağı haberi ise gündemi meşgul etmeye başladı. En azından kameranın önceki modele göre oldukça değişiklik göstereceğini söyleyebiliyoruz.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte “ileri düzey” bir kamera göreceğiz. Yine bu kaynağa göre Galaxy S8 üzerinden yükselen Galaxy S9 gibi, Galaxy Note 9’da Note 8 üzerinden inşa edilecek.

Geçtiğimiz yıl Galaxy Note 8, arka kısmında 12MP+12MP olmak üzere iki mercekten oluşan dual kamera özelliği ile gelirken, Galaxy S9 Plus arka kısmında yine bu model gibi 12MP+12MP kameralar ile karşımıza çıktı. Galaxy Note 9 modelinde ise 16MP+24MP şeklinde iki güçlü kamera görmek bizler için sürpriz olmayacaktır. Bu çift kamera, bizlere Huawei Honor 10’da bulunan kameralarla aynı olduğundan zaten tanıdık geliyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/samsung-galaxy-note-9-camera-specs-upgrade-release-date-price-05533082/
41
23
9
4
4
Emoji İle Tepki Ver
41
23
9
4
4