Samsung Galaxy Note 9 Tanıtılmadan Kılıfları Ön Siparişe Açıldı

18
9
8
3
2
Mobile Fun, Olixar'ın Galaxy Note 9 kılıflarını ön siparişe açtı. Olixar kılıfları ile birlikte tanıtımına bir ay kalan Galaxy Note 9'un tasarımı da ortaya çıkmış oldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’u tüketicilerin beğenisine sunmak için 9 Ağustos tarihini beklemeye başladı. Samsung hayranları da şirketin yeni amiral gemisiyle tanışmak için sabırsızlanıyor olabilir.

Bir akıllı telefon aksesuar üreticisi olan Mobile Fun, Samsung’un tüm sürprizini bozmuş olabilir. Bir çevrimiçi perakende alışveriş sitesi olan Mobile Fun, bir akıllı telefon aksesuar üreticisi olan Olixar’ın Galaxy Note 9 kılıfları için ön siparişleri başlatmış durumda.

Üstelik Mobile Fun’ın ön sipariş sayfasında yalnızca Olixar kılıflarının değil, Galaxy Note 9’un da görselleri bulunuyor. Görsellerdeki asimetri, görüntülenen Galaxy Note 9’ların birer 3D çizim olduğunu düşünürse de kılıfların tasarımı, görsellerdekine yakın bir cihazı işaret ediyor.

Olixar kılıfları, Galaxy Note 9’un yatay olarak hizalanmış çift arka kameraya sahip olacağını adeta kesinleştiriyor. Fakat Galaxy Note 8 tasarımından farklı olarak bu yıl parmak izi tarayıcı kameranın yanında değil altında bulunuyor.

Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılardan bildiğimiz kadarıyla Galaxy Note 9 bazı pazarlarda Snapdragon, bazı pazarlarda ise Exynos işlemci ile satışa sunulacak. Cihazın 6GB RAM’i ve MicroSD ile genişletilebilen 64GB dahili depolama alanı olacak.

Galaxy Note 9 ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri, cihazın 4000mAh bataryaya sahip olup olmayacağı. Ayrıca son zamanlarda ortaya atılan S-Pen iddiaları, Samsung’un yeni bir teknolojiyi tanıtmak üzere olduğunu gösteriyor.

Galaxy Note serisi, Samsung’un en önemli amiral gemisi serisi olmuştur. Bu nedenle yeni bir Note modeli tanıtılması, çoğu Samsung hayranında Galaxy S serisine kıyasla daha fazla heyecan yaratır. Galaxy Note 9 lansmanına yaklaşık bir ay kaldığını düşünürsek bu cihaza dair merak edilen konuların kısa sürede yanıt bulacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-9s-final-design-likely-revealed-in-case-pre-order-listing
18
9
8
3
2
Emoji İle Tepki Ver
18
9
8
3
2