Samsung Galaxy Note 9’un Bütün Tasarım Özelliklerini Gösteren Yeni Video

27
8
5
2
2
Samsung Galaxy Note 9’un Bütün Tasarım Özelliklerini Gösteren Yeni Video
Samsung, yıllardır devam eden Note serisinin yeni üyesini 9 Ağustos’ta tanıtacak. Yani tamamen hazır olan ve piyasaya çıkmak için işaret bekleyen bir canavar var. Sızıntıların miktarı artarken OnLeaks tarafından yapılan bir video, cihazın tasarım özelliklerini ortaya koydu.

Yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından Samsung Galaxy Note 9, Güney Koreli devin 2018 yılı içinde sunacağı ikinci amiral gemisi olacak. Bu cihaz, muhtemelen Eylül ayında 3 diğer modelle tanıtılması beklenen büyük ekranlı iPhone X versiyonunun da en büyük rakibi konumunda olacak. Yani Note 9’un neye benzeyeceğini merak etmek, her yıl olduğundan daha önemli bir hal aldı. 

OneLeaks ve 91mobile, son sızıntılardan hareketle Note 9 için bir video hazırladılar. Samsung’un geleneksel tasarım çizgilerinin buram buram hissedildiği yeni model, neredeyse önceki Note 8 cihazından ayırt edilemeyecek kadar sade tasarlanmış. Firmanın yaptığı küçük dokunuşlar dışında önemli bir değişim bulunmuyor. 

Samsung, kullanıcılarının şikayetleri üzerine parmak izi okuyucusunu, arka kamera modülünden ayırarak altına yerleştirmişe benziyor.  Samsung’un en büyük değişimi bu sensör ekranın altına yerleştiren yeni nesil donanımı kullanması yönündeydi. En azından bugüne kadar yapılan sızıntılar bize bunu göstermişti. Tanıtım tarihi yakınlaştıkça artan doğruluk oranını da hesaba katarak sensörün cihaz arkasında olacağını söyleyebiliriz. Muhtemelen Samsung bir sürpriz yapana dek bu durum değişmeyecek.

Ayrıca Note 9’un kamera modülü, bu kez daha küçük ve daha ince bir yapıya sahip. Bu da Galaxy S9 Plus’ın çift kamera teknolojisinin kullanılacağına dair önemli bir işaret. Cihazın ekran kısmında ise firmanın 2 yıldır bir gelenek haline getirdiği Infinity Display’i görüyoruz. Kulaklık girişi konusunda değişimleri reddeden Samsung, kablolu kulaklık kullanacakların gönlünü alacağa benziyor.

Cihazın resmi tanıtımı gelene kadar, söz konusu tasarımların yüzde yüz doğruluğundan söz edemeyiz. Ancak 9 Ağustos’a yaklaştıkça daha doğru sızıntılar yapılacağı tecrübeyle sabittir. Detaylar ulaştıkça sizlere aktaracağız, takipte kalın :) 

Kaynak : https://www.techradar.com/news/take-note-leaked-renders-show-what-the-samsung-galaxy-note-9-could-look-like
27
8
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
27
8
5
2
2