Samsung Galaxy Note 9'un S-Pen'iyle Müzik Çaları Kontrol Edebileceksiniz

23
3
3
2
1
Ice Universe tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre Samsung Galaxy Note 9'da S-Pen ile müzik çaları kontrol etmek, hatta kamera için otomatik zamanlayıcı başlatmak mümkün olacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçen hafta dağıtmaya başladığı basın davetiyeleri ile birlikte şirketin yeni amiral gemisi olacak Galaxy Note 9’un resmi lansman tarihini ortaya çıkarmış oldu. Davetiyelerde yer alan S-Pen görseli, Samsung’un dokunmatik destekli kalemini geliştirmeye odaklandığı hakkında ipuçları sağlıyordu fakat bu geliştirmelerin ne olduğu hakkında bir tahmin yapılamamıştı.

Samsung akıllı telefonlar hakkında gerçekleştirdiği isabetli sızıntılar ile bilinen Ice Universe, Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtılacak yeni S-Pen hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ice Universe’e göre yeni S-Pen, bir bluetooth kontrolcü olarak kullanılabilecek. Buna göre S-Pen’i bir otomatik zamanlayıcı olarak kullanabilecek ya da S-Pen üzerinden müzik çaları kontrol edebileceksiniz.

Ice Universe ayrıca S-Pen kullanılarak bazı oyun özelliklerinin de aktif edilebileceğini iddia etti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir başka sızıntı S-Pen ile Galaxy Note 9’un ekran kilidini açmanın mümkün olabileceğini söylüyordu. Şimdilik bu söylentilerin hiçbirinin somut bir kanıtı bulunmuyor. Tüm bu özelliklerin doğruluğunu öğrenmek için 9 Ağustos’ta gerçekleşecek Galaxy Note 9 lansmanını bekleyeceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/tipster_says_samsung_galaxy_note_9_s_pen_will_let_users_control_music_playback-news-31995.php
23
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
3
2
1