Samsung, Galaxy Note Serisini Bitiriyor mu?

0
0
0
0
0
En son modeli olan Note 7'nin faciayla üretiminin durdurulmasının ardından adı lekelenen Galaxy Note serisi bitiyor mu?

Samsung, son çıkardığı amiral gemisi Note 7 ile başına gelenler sonrasında Note serisini tamamen bitirerek yılda sadece bir amiral gemisi telefon çıkarmaya geri dönebilir. Şirket, 2011 yılından bu yana Galaxy S serisi telefonların yanında Note serisi telefonlarını da çıkarıyordu. Her iki model de firmanın sahip olduğunun en iyisi, yani amiral gemisi olarak dikkat çekiyordu.

Ancak Note 7 faciasında ortaya çıkan zarardan sonra Samsung, Note serisini tamamen sonlandırarak her yıl sadece S serisi telefonlara yönelebilir (S serisi içerisindeki varyasyonları saymıyoruz.). Eğer bu gerçekleşirse, Samsung şimdiye kadar oldukça çaba harcayıp geliştirdiği SPen teknolojisini de çöpe atmış olacak. Fakat bir diğer yandan hiç bir şey yapmayıp Note 8’i çıkarırsa da satışlarının yüksek olmayacağı ortada. İnsanlar doğal olarak "Bu da patlar mı acaba?" diye kuşkuyla yaklaşacaklar.

Bir diğer olasılık ise SPen’in Galaxy S serisi telefonlara taşınması olacak, ki bunu da bir ihtimal S Plus model serisiyle deneyebilirler. Bu durum da görünürde S Plus adını taşıyan bir Note telefonu olarak dikkat çekecek fakat isim farklılığı sebebiyle Note serisinde oluşan güvensizlik bir bakıma kırılmış olacak.

Şimdilik bu konu hakkında hiç bir şey belli olmamakla birlikte Samsung’un önümüzdeki açıklamaları ya da çıkaracağı modelleri merakla bekliyoruz. Bakalım Note 8 gelecek mi, yoksa S Plus ailesi şekline mi dönecek, bu durumu hep beraber göreceğiz.

Kaynak : http://phandroid.com/2016/10/18/samsung-2017-flagships-phones/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0