Samsung, Galaxy Note10'un Ekran Çözünürlüğünde Düşüşe Gidecek

34
6
4
4
1
Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Note10 serisi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Ailenin üst düzey telefonu, Samsung'un gövde gösterisi yapacağı alet olacakken Note10 ise bir miktar üzebilir gibi görünüyor.

Samsung'un önümüzdeki hafta tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10 ile ilgili yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Tanıtıma az bir zaman kala ortaya atılan iddialar, cihazın oldukça iddialı olduğunu gösteriyor.

Sızıntıyı ilk olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Ishan Agarwal, telefonun bazı özelliklerinden bahsetti.

Sızıntıya göre cihazlarda şu özellikler yer alacak;

  • Tüm Samsung Galaxy Note10 Serisi telefonlar, Süper Hızlı Kablosuz/Kablolu Şarj özelliğine sahip olacak.
  • Cihazda, yeni çıkmış olan IP69 sertifikası yer alacak.
  • Ana kamera 12MP olacak ve f/1,5 diyafram açıklığını sunacak.
  • Cihaz QHD (1440p) ekran kalitesini sunmayacak ve FHD (1080p) bir ekrana sahip olacak.

Samsung, 2014’ten beri tüm Note serilerinde QHD ekrana yer veriyordu. Şirketin neden böyle bir karar aldığı şimdilik bilinmiyor. Dolayısıyla bilginin gerçek olmama ihtimali mümkün.

Bir diğer iddiaya göre Galaxy Note10, IP68 yerine IP69 toza ve suya dayanıklılık sertifikasıyla gelecek. Bir cihazdaki en yüksek koruma derecesini ifade eden “6” rakamının yanı sıra “9” rakamı da “yüksek basınca ve buhara” karşı dayanıklılığını temsil ediyor. Kısa bir bilgi verelim: 68'deki 8 rakamı, 1-3 metreye kadar suya dayanıklılık anlamına geliyor. 9 ise bunun üzerine basınç ve buhar korumasını da ekliyor.

Samsung Note10'un "Rose" rengine sahip bir modele sahip olacağı da geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı

Note 10

Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göre Note10, 4170 mAh bir bataryanın yanı sıra 3'lü kamera kurulumuna da sahip olacak. Note10+ ise 4500 mAh bataryayla beraber 4'lü bir kamera kurulumuyla gelecek. Cihazlar, Snapdragon 855+ veya Exynos 9820 işlemci kullanacakken muhtelif depolama alanlarına sahip olacaklar. Note10'un 8 GB, Note10+'ın ise 12GB RAM ile geleceği düşünülüyor. Fakat bunların hepsi bir sızıntıdan ibaret, yani hiçbiri gerçek çıkmayabilir.

Samsung Galaxy Note10’ a kavuşmamıza da çok az bir zaman kaldı. Cihazların 7 Ağustos 2019’da tanıtılacağını tekrar hatırlatmak isteriz. Elbette biz de Webtekno olarak tanıtıldığı gün sizlere her şeyi resmî bilgilerle aktaracağız. Bizi takipte kalın.

Kaynak : https://pocketnow.com/galaxy-note10-lowers-resolution-increases-water-resistance
34
6
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
34
6
4
4
1