Samsung Galaxy Note10'un Kulaklık Girişi Bulunmayan Konsept Tasarımı

19
7
4
2
1
Havaların ısınmasıyla birlikte Galaxy Note10 sızıntıları da artmaya başladı. 91Mobiles, yayınladığı konsept tasarım videosuyla cihazın tasarımlarını ortaya çıkardı.

Galaxy S10’un başarılı satış miktarına ulaşmasıyla birlikte Samsung, tüm odağını bir sonraki amiral gemisi Galaxy Note10’a çevirmiş durumda. 91Mobiles, Galaxy Note10’un sızdırılan teknik çizimler ve söylentilere dayanarak oluşturulmuş üç boyutlu bir konsept tasarım videosunu yayınlayarak cihaza önbakış atmamızı sağladı.

Paylaşılan videoya göre Samsung Galaxy Note10, Galaxy S10 serisinde gördüğümüz Infinity-O tasarıma sahip olacak. Farklı olarak cihazın üst çerçevesiz, alt çerçevesiyle aynı kalınlığa sahipken, ön kameranın bulunduğu delik ise ekranın sağ üst köşesinden orta-üst kısmına taşınacak. Bu sayede hem ikonlar hem de kamera daha simetrik görünecektir.

Galaxy Note10’daki en büyük değişikliklerden biri de kamera tasarımı olacak. Şu ana kadar tüm Samsung amiral gemilerinde cihazın orta-üst kısmında yer alan kamera modülü, Galaxy Note10 ile birlikte sol üst kısımda dikey olarak konumlandırılacak. Kamera tasarımının genel olarak Huawei P30 Pro’ya benzeyeceğini söyleyebiliriz.

Gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy Note 10 ile birlikte 3.5mm kulaklık girişine veda edecek. Ayrıca kullanıcılarla yıldızı bir türlü barışmayan Bixby butonun da yine Galaxy Note10 ile birlikte tarih olacağı düşünülüyor. S-Pen ise tabii olarak var olmaya ve farklı bir deneyim sunmaya devam edecek.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-note-10-5k-renders-images360-degree-video-design-specifications/
19
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
7
4
2
1