Samsung Galaxy Note10'un Tüm Resmi Kılıfları Ortaya Çıktı

36
9
3
2
1
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Note serisinin uzun zamandır beklenen akıllı telefonu 3 gün sonra tanıtılıyor. Tanıtım tarihi bu kadar yakınken Samsung'un Galaxy Note10 akıllı telefonuyla beraber sunacağı tüm resmi kılıflar da internet ortamında ortaya çıktı.

Akıllı telefon şirketleri, yeni cihazlarını tanıtmadan önce bu cihazlara destek olacak aksesuarların üretimini gerçekleştiriyorlar ve cihazlarını aksesuarlarla beraber lanse ediyorlar.

Ne var ki üretilen bu aksesuarların görüntüleri veya basın görüntüleri, cihazın lansman tarihinden çok önce internet ortamında yayınlanabiliyor. Samsung'un beklenen akıllı telefonu Galaxy Note10 da böyle bir durumla karşı karşıya geldi.

Samsung'un 7 Ağustos tarihinde düzenleyeceği bir etkinlik ile lanse edeceği yeni amiral gemisi Galaxy Note10 için ilgi, Samsung kullanıcıları tarafında bir hayli fazla.

Özellikle iş profili için kullanımda sahip olduğu kalemi sayesinde büyük kolaylık ve işlevsellik sağlayan Note serisinin yeni modelinin tüm resmi Samsung kılıfları yayınlandı.

Açığa kavuşan kılıfların arasında silikon siyah ve beyaz, sağlam yapıya sahip standart siyah ve gri, birçok renkte deri, ekranın sağ tarafında şerit hâlinde yeni LED View Cover kılıflar yer alıyor.

Galaxy S10 Plus akıllı telefonuyla gündeme gelen LED aydınlatmalı kılıfın fazlasıyla beğenilmesi üzerine Samsung, Galaxy Note10 akıllı telefonu için de LED aydınlatmalı kılıfları kullanıcılarına sunacak. Etkinlikten hemen sonra ön siparişlerin açılacağı ancak teslimatların 23 Ağustos tarihinden itibaren gerçekleştirileceği söyleniyor. Samsung'un Note10 için hazırladığı diğer kılıfların görsellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-10-Plus-cases-covers-leak_id117896
36
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
9
3
2
1