Samsung Galaxy Note20 Serisi, Kutusundan 25 W Şarj Aletiyle Çıkacak

20
19
5
2
1
Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note20 ailesinin, kutusundan 25 W'lık şarj aletiyle çıkacağı bir kez daha doğrulandı. 45 W imkanından yararlanmak isteyen kullanıcıların, bu adaptörü ayrı olarak satın almaları gerekecek.

Giriş seviyesinden amiral gemilerine kadar birçok farklı akıllı telefona sahip olan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yakın zamanda yeni Galaxy Note20 ailesini tanıtmayı planlıyor. 5 Ağustos'taki 'UNPACKED' etkinliğinde tanıtılacak olan yeni amiral gemisi ailesinin tasarımından özelliklerine kadar ortaya çıkan pek çok detayı daha önceki haberlerimizde sizlere aktarmıştık.

Son olarak Technology Meow isimli Weibo kullanıcısı tarafından özellikleri sızdırılan Galaxy Note20 Ultra'nın, 45 W'a kadar çıkabilen 'USB Power Delivery' standardı üzerinden hızlı şarjı destekleyeceği söyleniyordu. Ortaya atılan yeni bir iddiaya göreyse şirket, 45 W'a kadar hızlı şarjı destekleyen Galaxy Note20'lerin kutusuna 45 W'lık şarj aleti koymayacak.

Galaxy Note20'ler, kutusundan 25 W'lık şarj aletiyle çıkacak:

Galaxy Note20

İddiaların kaynağı, sızıntılarla ünlü veri madencisi 'rquandt' isimli kullanıcıdan geliyor. Rquandt'a göre hem Galaxy Note20 hem de serinin daha güçlü üyesi olacak olan Galaxy Note20 Ultra, kutusundan 45 değil, 25 W'lık şarj aletiyle birlikte çıkacak. Bu noktada 45 W hızlı şarj imkanından yararlanmak isteyen kullanıcıların bu adaptörü ayrı olarak satın almaları gerekecek.

Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Note10 serisinin kutu içeriğinde de 25 W'lık şarj aletine yer vermişti. Gelen haberlere bakacak olursak şirket, yeni seride de bu geleneği devam ettirip Galaxy Note20'leri 25 W'lık adaptörle birlikte satışa sunacak gibi görünüyor.

Samsung, yeni Galaxy Note20 ailesini 5 Ağustos'taki 'UNPACKED' etkinliğiyle birlikte tanıtacak. Türkiye saatiyle 17.00'da yayınlanmaya başlayacak bu etkinlikte, Galaxy Note20'lerin yanı sıra Galaxy serisine ait pek çok yeni ürünün de yer alması bekleniyor. Yazımızı noktalamadan önce 5 Ağustos'taki bu etkinliğe dair tüm detayları anlık olarak sizlerle paylaşacağımızı da hatırlatalım.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note20_ultra_5g_to_come_with_a_25w_charger_in_the_box-news-44440.php
20
19
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
19
5
2
1