Samsung Galaxy S10'da İki Farklı Parmak İzi Okuyucu Olacak

28
6
5
3
2
Mobil Dünya Kongresi kapsamında Samsung tarafından duyurulmasına kesin gözüyle bakılan Galaxy S10 ile ilgili dedikodular gittikçe artmaya başladı. Son gelen bilgiler telefonun kamerası ve parmak izi sensörüyle ilgili.

Samsung'un önümüzdeki süreçte duyurmasını beklediğimiz üç farklı telefonu mevcut: Galaxy S10, Samsung X ve Note 9. Şimdiki telefonlarının 'geçiş jenerasyonu' olduğu iddiası yaygın olduğu için üç telefon da heyecanla bekleniyor.

Son gelen raporlara göre Samsung Galaxy S10'da üç arka kamera birden bulunacak. S serisinin 10. yılı şerefine oldukça şaşalı ve hiç olmadığı kadar güçlü bir cihazla karşımıza çıkmasını beklediğimiz Samsung'un bir de süper geniş açılı mercek barındırması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısı konusunda ise işler biraz karışık.

Buna göre telefonun iki farklı modeli olması bekleniyor: Bir modelde parmak izi sensörü telefonun sağ veya sol paneline entegre edilecek. Böylece telefonu tuttuğunuzda iki kenardan birine denk gelen parmağınızı okuyabilecek. Diğer modelde ise herkesin beklediği ekrana entegre edilmiş parmak izi okuyucusu bulunacak. Standart parmak izi okuyucuların 2 dolar, ekrana entegre olanlarınsa yaklaşık 15 dolara mal edildiği düşünülürse bu kararı almaları oldukça normal.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/257713/samsung-galaxy-s10-triple-rear-camera-side-mounted-fingerprint.html
28
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
28
6
5
3
2