Samsung, Galaxy S10'da İris Yerine 3D Yüz Tarayıcısı Kullanacak

19
9
4
2
0
Samsung'un Galaxy S10 için Iris tarayıcısından vazgeçtiği ve bunun yerine 3D Yüz tarayıcısına geçeceği konuşuluyor.

Galaxy S10'un resmi lansmanına daha aylar olsa da dedikodular durmak bilmiyor. Resmi lansmanına birkaç ay kalmış olan Galaxy Note 9 yerine S10 hakkında daha fazla şey duyuyoruz. Ortalıkta dolaşan yeni söylenti ise şirketin Galaxy S10'daki iris tarama özelliğinden vazgeçtiği.

Bell’in raporuna göre Galaxy S10, ekrana gömülü bir parmak izi okuyuculu ilk Samsung cihazı olacak. Ekrandaki parmak izi sensörünün yanı sıra, Mantis isimli firmayla iş birliği içinde olan Samsung, iPhone X'dakine benzer bir 3D yüz tarama modülü üzerinde çalışıyor. Samsung, 3D yüz tarama modülü için yaptığı çalışmalarda başarılı olursa bundan sonra Iris tarayıcıya elveda diyebiliriz.

Samsung'un Galaxy S10 için Iris tarayıcısı hariç telefonun diğer parçaları için tedarikçilerinden örnek parçalar sipariş ettiği de bildirildi. Ekrana gömülü parmak izi sensörü ve 3D yüz tarama özelliği varken Samsung'un iris tarayıcısını çıkarması gerçekten mantıklı. Bu yeni modül, ayrıca Samsung'un AR Emoji özelliğinin de önemli ölçüde gelişmesine yardımcı olacak. Önümüzdeki sene tanıtılacak Galaxy S10 için yeni söylentiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/256652/samsung-galaxy-s10-3d-face-scanning-ditch-iris-scanner.html
19
9
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
9
4
2
0