Samsung Galaxy S10+, Düşme Testinde iPhone Xs Max ile Yarıştı

33
12
3
3
0
PhoneBuff, Samsung'un en güncel premium akıllı telefonu ile Apple'ın en güncel premium akıllı telefonunu düşme testinde karşı karşıya getirdi.

Günümüz amiral gemileri, daha şık ve premium bir görünüm sunmak için her iki yüzeyinde cam panel ve bu panellerin arasında bulunan metal bir gövde kullanıyor. Cam yüzey, telefonun daha şık görünmesini sağlasa da olası bir düşüşte çok daha fazla hasar almasına neden oluyor. PhoneBuff, 2019 yılı itibarıyla akıllı telefon pazarının en üstünde yer alan iki akıllı telefon Galaxy S10+ ve iPhone Xs Max’i zorlu bir düşme testinin içine soktu.

Her iki telefon da önce arka yüzeyi, sonra köşesi, sonra da ön yüzeyi yere bakacak şekilde 1 metre yükseklikten aşağı bırakıldı. Yerde ise oldukça sert bir beton bloğu bulunuyordu. Genel olarak testlerden her iki cihaz da sağlam çıkmayı başardı. Fakat Galaxy S10+ modelinin çok daha fazla hasar aldığını söyleyebiliriz. Ekranda çatlaklar oluşsa da her iki telefon da işlevlerini yerine getirmeye devam ediyordu.

Daha sonra her iki telefon da 1.5 metre yükseklikten 10 kez ekranı aşağıya bakacak şekilde bırakıldı. Aslına bakarsanız her iki telefon da demek bir hata olur. Zira iPhone Xs Max’in dokunmatik ekranı üçüncü düşüşten sonra cihazın ekranında rakibine göre daha az çatlak bulunmasına rağmen çalışmayı durdurdu. Galaxy S10+ ise ekranı paramparça olmasına rağmen 10. düşüşten sonra bile çalışmayı sürdürdü.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/616156/apple-iphone-xs-max-samsung-galaxy-s10-drop-tests/
33
12
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
33
12
3
3
0