Samsung Galaxy S10 İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınladı: İşte Yenilikler

16
11
1
1
0
Samsung, Galaxy S10 cihazlarına yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, kullanıcıların rehberlerinde yapay zeka destekli arama yapabilmesini sağlarken telefonunun bildirim sayfasına da iki yeni menü ekliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2019 yılının başlarında piyasaya sürdüğü amiral gemisi Galaxy S10 için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan bu güncelleme, Galaxy Note 10 kullanıcıları için sunulan bazı özelliklerin Galaxy S10'da da kullanılabilmesini sağlıyor. Böylelikle Galaxy S10 kullanıcıları, Galaxy Note 10'un sahip olduğu yeni özellikleri kullanma imkanı bulmuş durumdalar.

Samsung'un Galaxy S10 modeli için yayınladığı güncellemenin sunduğu en önemli yenilik, fotoğraf galerisinde arama yapabilmekle alakalı. Öyle ki bundan sonra Galaxy S10 sahipleri, galerilerindeki fotoğraflar arasında çok kolay bir şekilde arama yapabilecekler. Arama çubuğuna bir anahtar kelime yazan kullanıcılar, yazdıkları anahtar kelime ile ilgili fotoğrafları doğrudan görüntüleyebilecekler. Bu özellik, Galaxy S10'un fotoğraf galerisinin yapay zekaya emanet olduğunu gösteriyor.

Galaxy S10

Galaxy S10 yeni güncellemesiyle tüketicilere sunulan bir diğer yeni özellik ise "Wi-Fi Hotspot" (telefonun modem olarak kullanılması) özelliği ile ilgili. Öyle ki bundan sonra diğer kullanıcılar, bir Galaxy S10 aracılığıyla internete bağlanmak istediklerinde uzun uzadıya uğraşmayacaklar. Belirlenen kullanıcılar, özellik aktif edildiği ve Galaxy S10'ın Wi-Fi paylaşımı açıldığı takdirde internete otomatik olarak bağlanabilecekler.

Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 sahipleri yeni güncellemeyle birlikte iki yeni menüye kavuştular. Bildirim penceresine eklenen bu menüler "Medya" ve "Cihazlar" olarak isimlendiriliyor. Medya menüsü cihazdaki medya oynatımının kontrolünü sağlarken, Cihazlar menüsü ile tüketicilerin telefonlarıyla eşleştirmiş oldukları cihazları gösteriyor. Böylelikle Galaxy S10 sahipleri hem medyalarına hem de kablosuz cihazlarına daha fazla hakim olabilecekler.

Galaxy S10

Tüm bu özelliklere sahip olan yeni güncellemenin dağıtımına başlandı. Güncelleme, Galaxy S10'unuz için hazır olduğunda bir bildirim görebilirsiniz. Ancak eğer şu ana kadar bir bildirim görmediyseniz, telefonunuzda yeni bir güncellemenin olup olmadığını manuel olarak da ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/massive_galaxy_s10_update_allows_you_to_search_images_by_keywords-news-40036.php
16
11
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
11
1
1
0