Samsung Galaxy S10 Lite'ın Teknik Özellikleri Geekbench'te Ortaya Çıktı

32
3
2
1
0
Samsung Galaxy S10 serisine bütçe dostu bir model olarak katılacak olan Galaxy S10 Lite'ın teknik detayları Geekbench'te görüldü. SM-G770F model numarasına sahip olan cihazın tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansı yayınlandı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Samsung Galaxy S10 ailesi için yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Daha önce de birkaç kez ortaya çıkan ve bütçe dostu olması planlanmasına rağmen genellikle üst düzey teknik özelliklere sahip olan Samsung Galaxy S10 Lite'ın bazı teknik özellikleri Geekbench'te gözler önüne serildi.

Daha önce de ortaya çıkan söylentilerle birlikte Samsung'un bütçe dostu bir Galaxy S10 modeli üzerinde çalıştığını biliyorduk. Bugün Geekbench isimli platformda ortaya çıkan SM-G770F model numaralı cihazın ismi tam olarak açıklanmamış olsa da cihazın özellikleri daha önce çıkan Samsung Galaxy S10 Lite söylentileri ile uyuşuyor. Bu da SM-G770F model numarasının Galaxy S10 Lite'a ait olduğu iddialarını güçlendiriyor.

Samsung Galaxy S10 Lite, gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alıyor

Samsung Galaxy S10 Lite

Geekbench'te ortaya çıkan özelliklere göz attığımız zaman, uygun fiyatlı olması beklenen Samsung Galaxy S10 Lite'ın teknik özelliklerinin hâlâ üst segment telefonlarla yarışabilecek kapasitede olduğunu görüyoruz. Gücünü Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan telefonda bu yonga setine destek olacak 8 GB'lık bir RAM kullanılacak. Bunların yanı sıra tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansını görmemize olanak sağlayan Geekbench'in Samsung Galaxy S10 Lite için verdiği skorlara baktığımızda; cihazın tek çekirdek performans skorunun 742 olduğunu ve çoklu çekirdek performansında 2604 puan elde ettiğini görüyoruz.

Samsung Galaxy S10 Lite ile ilgili şaşırtan bir başka detay, telefonun Android 10 yüklü olarak gelmesi ve Samsung'un kendi ürettiği yeni arayüzü One UI 2.0üst seviyede çalıştıracak olması. Samsung, şu anda Galaxy S10 Lite'ın yanında Galaxy A90 5G ve Galaxy A91 gibi telefonlar üzerinde de çalışıyor ve bu cihazların hepsi benzer özelliklere sahip. Bu da Galaxy S10 Lite'ta 128 GB'lık bir depolama alanı bulunacağı anlamına geliyor. Şimdilik Samsung'un bütçe dostu akıllı telefonu Galaxy S10 Lite ile ilgili bilinenler bu kadar. Daha fazla detay elimize ulaştığında sizlerle paylaşacağız.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-s10-lite-geekbench-benchmark-leak-2124770
32
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
3
2
1
0