Samsung Galaxy S10 Lite'ın Yolda Olduğunu Gösteren Önemli Gelişme

14
1
1
1
1
Samsung, Fransa'da resmi internet sitesinde Galaxy S10 Lite için destek sayfası açtı. Bu da telefonun yakın bir zamanda raflarda yer alacağının sinyallerini veriyor.

Güney Kore’nin elektronik devi Samsung’un, Galaxy S10 ve Galaxy Note10 akıllı telefonların Lite modeli üzerinde çalıştığına dair söylentiler, bir süredir ortalıkta dolanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, bahsi geçen bu iki akıllı telefon modeli ile ilgili bilgiler birkaç defa internete sızdırılmıştı.

Şimdi ise Samsung’un Fransa’daki internet sitesinin destek sayfasında Galaxy S10 Lite modeli için bir sayfa yayınlandı. Bu da demek oluyor ki haftalardır söylentilere konu olan telefonun kullanıcıya sunulmasına oldukça kısa bir süre var.

Destek sayfasında yer alan bilgilere göre telefon, SM-G770F model numarasına sahip olacak:

samsung Galaxy S10 lite

Telefonun model numarasıyla ilgili bu detay da daha önce internete sızdırılan bilgileri doğruluyor. Destek sayfasına girişi yapılan cihazların, çoğu zaman birkaç gün veya birkaç hafta içinde resmen satışa sunulduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Samsung'dan kısa süre içinde bir sürpriz gelebilir.

Yakın zamanda raflarda yerini alması beklenen cihazın, 2019 Galaxy S10 amiral gemisi akıllı telefonun Lite modeli olarak gelmesi planlanıyor. Sitede ayrıca telefonun yakında Fransa'daki kullanıcılara sunulacağı bilgisine de yer verilmiş. 

Samsung, yeni telefonunun tanıtımını ne zaman yapacağına dair hâlâ herhangi bir açıklamada bulunmadı. Belki de Samsung, her yıl kullanıcıya sunduğu birçok yeni telefona yaptığı gibi bu telefonun tanıtımını da yalnızca basın yoluyla yapacaktır.

İnternet sitesinde telefonun özellikleri de yer alıyor:

samsung

Samsung’un Fransa’daki internet sitesinin destek sayfasında telefon ile ilgili verilen özellikler de geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan özelliklerle eşleşiyor. Galaxy S10 Lite akıllı telefonun özellikleri arasında; 6,69 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 855 işlemci, 48 MP + 12 MP ultra geniş açılı lens + 5 MP derinlik sensörlü olmak üzere üçlü kamera kurulu, 32 MP ön kamera, microSD kart desteği ve 45 W hızlı şarj destekli 4.370 mAh batarya yer alıyor. 

Son olarak yakın zamanda satışa sunulacağı öngörülen cihazın siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/02/samsung-galaxy-s10-lite-support-page-shows-up-launch-near/
14
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
1
1