Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite’ın Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

17
8
5
2
0
Samsung'un nispeten uygun fiyatlı modelleri olan Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite'ın yeni render görüntüleri ortaya çıktı. Güney Koreli teknoloji devinin, bahsi geçen bu Lite modellerini 2020 yılının başlarında tanıtması bekleniyor.

Samsung’un yakında tanıtacağı nispeten uygun fiyatlı modelleri Samsung Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite akıllı telefonları, Bluetooth SIG’den yeni sertifika aldı. Alınan bu sertifika ise telefonların piyasaya sürülmesine oldukça az bir süre kaldığını gösteriyor. İlk söylentiler ve raporlara göre Samsung, Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite’ı aralık ayında Hindistan’da piyasaya sürecekti ancak işler sonradan biraz değişmişti.

Yeni iddialara göre Güney Koreli teknoloji devi, Lite modellerinin piyasaya sürülmesi için 2020 yılının başlarını bekleyecek. Aralık ayını boş geçmeyeceği belirtilen şirket, bu ay içerisinde yüksek olasılıkla yalnızca Galaxy A51 akıllı telefonunu tanıtacak. Dilerseniz bu modeli bir kenara bırakalım ve Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modellerine biraz daha yakından bakalım.

Telefonlar, tasarımsal anlamda benzerlik gösteriyor:

Samsung Galaxy S10 Lite

Bluetooth SIG sertifikası, cihazların önceden de bildiğimiz isimlerini doğrular nitelikte. Ayrıca bu telefonlara ait yeni render görüntülerinin ortaya çıktığını ve şirketin web sitesinde Galaxy S10 Lite için resmi destek sayfasının açıldığını da belirtelim. Bu iki akıllı telefon arasından Galaxy Note 10 Lite ise diğerinden daha ilgi çekici olacak. Bu noktada S-Pen destekli uygun fiyatlı bir Note modeli, pek çok kişinin ilgisini çekebilir.

Render görsellerinde de görüldüğü gibi hem Galaxy S10 Lite hem de Note 10 Lite benzer bir tasarıma sahip. Her iki telefonda da ön kamera için üst kısımda delikli bir tasarım bulunuyor. Telefonların arkasında da üst segment kardeşlerinden farklı olarak dikdörtgen şeklinde arka kamera modülü yer alıyor.

Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite’ın bilinen teknik özellikleri:

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Sızdırılan bilgilere göre Galaxy S10 Lite, 6,69 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak ve gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alacak. Telefonda üçlü arka kamera kurulumu yer alırken, 32 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ve 45W hızlı şarj destekli bir batarya bulunacak.

Galaxy Note 10 Lite’a gelecek olursak da cihazda, Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 serisinde de yer alan Exynos 9810 yonga setinin bulunması bekleniyor. Telefonun 6,7 inç büyüklüğünde Dinamik AMOLED ekrana sahip olacağı ve kulaklık girişini geri getireceği de söylentiler arasında yerini alıyor. Son olarak cihazın S-Pen destekli olacağı biliniyor lakin Note 10’daki S-Pen ile aynı işlemleri yapıp yapmayacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-s10-lite-and-note-10-lite-receive-bluetooth-certification/
17
8
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
8
5
2
0