Samsung Galaxy S10 Plus, 3 Arka, 2 Ön Kameraya Sahip Olacak

40
6
5
3
1
Güney Kore'den yeni gelen bilgilere göre Samsung'un en premium akıllı telefonu olacak olan 6.44 inç ekranlı Galaxy S10 Plus, 3 arka, 2 ön kameraya sahip olarak mobil fotoğrafçılığı bambaşka bir yere taşıyacak.

Samsung’un iki amiral gemi serisinden biri olan Galaxy S serisi gelecek yıl 10. yıl dönümünü kutlayacak. Samsung, Galaxy S serisinin 10. yılına özel olarak üç yeni akıllı telefon modeli tanıtacak. Bu üç modelin hangi özelliklere sahip olacağı hala tam olarak bilinmese de Güney Koreli haber sitesi The Bell, premium model olan Galaxy S10+ hakkında çarpıcı bir sızıntı gerçekleştirdi.

Önceki sızıntılardan bildiğimiz kadarı ile Beyond 0 kod adına sahip Galaxy S10 modeli, 5.8 inçlik ‘edge’ olmayan bir ekrana sahip olacak. Cihazın parmak izi tarayıcısı yanda bulunurken, 12MP+12MP çift arka kameraya sahip olacak. Cihazın Galaxy S9’a göre çok büyük yenilikler getirmesi beklenmiyor.

Beyond 1 kod adına sahip Galaxy S10+ ise alışılagelen edge tasarıma sahip 6.2 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip olacak. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı bulunan cihazın biri geniş açı, biri telefoto ve biri sabit odak olmak üzere üç arka kamerası olacak. Ön tarafta ise tek bir selfie kamerası yer alacak.

Beyond 2 kod adına sahip premium Galaxy S10+’ın ise yine edge tasarımına sahip 6.44 inçlik Super AMOLED ekranı olacak. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı bulunan cihazın biri geniş açı, biri telefoto ve biri sabit odak olmak üzere üç arka kameraya sahip olması bekleniyor. Asıl bomba ise, premium modelde çift ön kamera bulunacak olması.

Samsung’un çift ön kamera özelliğinden ne şekilde faydalanacağı henüz bilinmiyor fakat çift ön kameraya sahip Galaxy A8 (2018)’de ikinci ön kamera, anlık kontrole izin veren bir portre modu olan Live Focus için kullanılıyordu. Galaxy S10 modellerine ait sızıntı bilgilerin 9 Ağustos’taki Galaxy Note 9 lansmanından sonra artması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/the_samsung_galaxy_s10_could_have_dual_selfie_cameras-news-32135.php
40
6
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
40
6
5
3
1